Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Po jun 04, 2007 4:44 pm

cliopower je napisal/-a:Clio ma 960kg 3 vratni dci.... in to tezo sigurno nemores primerjat je res da budne zaradi turbine sam se zmeraj ta turbina tudi nekaj da..od sebe a ne.. 82KM clia pa ksnga 82KM benicinarja neturbaša lahko mu sledi sam ne dolg :D

Če se ne motim ima 1050kg...vsaj moj pa je 3vratni dci!

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Po jun 04, 2007 4:48 pm

ne vem.... sej clio je kul ampak premehak.... če ze dizla potem 100 konjskega dci ja +čip, pa obvezno športno vzmetenje, pr ibizi je pa tko serijsko je že dost trda tak da ti vzmeti ne bo treba menjat..... isto dodaš čip....glede porabe jpa mislim da ima clio kakšen liter pa pol manjšo sam jaz se zaradi tega nebi obremenjeval.....
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po jun 04, 2007 5:28 pm

Gorch je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:
hladni je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:tud jst sm že nseu z 80konjskim cliotom enga audija a6 avant (verjetn 2.5 tdi).
Edin, kar je ful moteče, je to, da je motor svinjsko glasen ratu (pač brat lih ne voz dizelsko - mrzlega tiši tud čez 3k obratov) in je prov groza slišat, ko se pelješ z 2. prestavo minimun (tm okrog 10km/h, ko je še huj k traktor.

pa kje smo tu zdaj, na pravljičnih urah? avdi 2,5 ma od 140 do 163 al celo več ne vem konjev. in ti si ga nesel s clitom? še malo pa bom vse prodal kar mam, pa kupil 2 cliota.

130 km passat mu preverjeno ne pobegne

Zdej tle ne morš sam konje gledat...morš računat,da ima takšen audi sigurno ene 500-600kg več kot clio...druga pesem bi bila če bi se srečala na AC,tam pa 1.5 mlinček nima šans!!

ne rečem da ni lažji 980 kg naj bi mel
lovil smo se pa na Acju- pa mi ni mogu pobegnt ;)

Peugeotek
Nov uporabnik

Napisal/-a Peugeotek To jun 05, 2007 7:36 am

prinas mati vozi CLIOTA 82KM Bilabong!
Avto ti povem da je zakon, naprimer POLO, ki je enak IBIZI se pred njim skrije!
Trd je dovolj v ovinke gre ko gokard, tko da se ni za bati da je premehek, samo mora biti BILABONG, ker osnovnega ima pa sestra je pa res veliko mehkejši!!
PORABA ko voti mati je 4,0 ko pa kdo drug pa po pvinkih je pa 5,1 tko da je kr varčen avto!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To jun 05, 2007 8:34 am

LOL, Billabong podvozje. :rofl
Slika

Uporabniški avatar
cr33p
Novinec

Napisal/-a cr33p To jun 05, 2007 8:42 am

BillaBOING? :twisted: Skače boing, boing boing.... :)

Resno. Polo je precej trši od Cliota, razen če ima iztošene amortizerje, ali pa ima Clio športno podvozje.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec To jun 05, 2007 9:16 am

verjetno je raulika v zicih- ki dajo občutek trdote oz. mehkone
lp

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower To jun 05, 2007 9:22 am

Peugeotek je napisal/-a:prinas mati vozi CLIOTA 82KM Bilabong!
Avto ti povem da je zakon, naprimer POLO, ki je enak IBIZI se pred njim skrije!
Trd je dovolj v ovinke gre ko gokard, tko da se ni za bati da je premehek, samo mora biti BILABONG, ker osnovnega ima pa sestra je pa res veliko mehkejši!!
PORABA ko voti mati je 4,0 ko pa kdo drug pa po pvinkih je pa 5,1 tko da je kr varčen avto!

Kaj tako skačete in pljuvate ko sploh niste prebrali kaj je hotel povedat. Razlika je med dci 82KM in recimo cliom 1.2 se pravi osnovnim modelom in to je res 1.2 je zelo zelo mehkejši od 1.5dcija ker ma punca 1.2 in js 1.5dcija tko da ne koj neki najbijat mal berte.Je pa dal primerjavo da se pač bolj drži ceste,kar je čisto res.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To jun 05, 2007 9:36 am

Nixxon, kje ti vidš billabong podvozje napisan!? Nej pa povem, da je npr Clio Extreme (verjetn tud billabong) nižji kot pa tisti "obični" (dynamique itd)
Slika

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower To jun 05, 2007 9:44 am

IcEm4n je napisal/-a:Nixxon, kje ti vidš billabong podvozje napisan!? Nej pa povem, da je npr Clio Extreme (verjetn tud billabong) nižji kot pa tisti "obični" (dynamique itd)

Če ti misliš da je dynamic oprema "običn" pol pa nej bo kr tko. Dynamic ma kr dost opreme da zdej tuki še ne naštevam.... Ampak ta tema je že itak mim čist zašla :P

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To jun 05, 2007 9:47 am

ne nism tko mislu, v mislih sm mel te, ki niso posebne serije (kot so billabong, extreme, cup al kaj je že, zdj pr tanovmu rip curl)
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr jun 06, 2007 8:37 am

IcEm4n je napisal/-a:Nixxon, kje ti vidš billabong podvozje napisan!? Nej pa povem, da je npr Clio Extreme (verjetn tud billabong) nižji kot pa tisti "obični" (dynamique itd)

Nekdo je pač napisal da naj bi bil avto bolj nizek ker je bilabong. Če že je razlika v motorjih, nekateri so težji in, domnevam, da rabijo tudi močnejše podvozje.

Ker drugače ne razumem zakaj potemtakem ne moreš dokupit športnega podvozja.
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov