kljukec je napisal/-a:sicer ne vem kakšna je podobnost z 1.8 mareinim agregatom- če je isti potem prste stran
lp
kljukec je napisal/-a:sicer ne vem kakšna je podobnost z 1.8 mareinim agregatom- če je isti potem prste stran
lp
HOLLAND je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:sicer ne vem kakšna je podobnost z 1.8 mareinim agregatom- če je isti potem prste stran
lp
Zakaj pa? Mi mamo Mareo 1.8 16V pa po 170000km nismo na motorju in tudi drugod na avtu nič menjali razen potrošnega materijala!
Moje mnenje za Stilota: Go for it!
zisk je napisal/-a:Dober dan.
lastil sem si bravota 1.8 16v 113KM in baje, da imajo te 1.8 pa 2.0 mašine neke probleme z gredjo. Pa naj bo to bravo, marea ali barcheta. pa tudi alfe in lancie naj bi imele te probleme. ne vem ali je ta problem sedaj ze odpravljen ali ne, vendar mi je tako povedal mehanik, ki naj bi se spoznal na italijane. je pa se povedal, da je 1.6 16v neunicljiva in prav tako 1.9 jtd.
pa ne se zdej spravt name, samo povem kaj je povedal mehanik.
Pa dober nakup ti zelim!
michelin je napisal/-a:no zdej se pa že en teden furam s Stilotam in sem ful navdušen nad
komen je napisal/-a:michelin je napisal/-a:no zdej se pa že en teden furam s Stilotam in sem ful navdušen nad
x2.....jst tudi vozm stilota "že" 1 teden, in morm rečt, da je![]()
![]()
moj je sicer 1,6, ampak je čist zadosti močn....1,8 je pa kr huda stvarca...poraba mal večja, ampak drgač problemov nebi smelo bit...pazit nanj in ga redno servisirat, pa bo vse ql
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov