Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

megane cabrio

Napisal/-a ervin30 So jun 16, 2007 3:51 pm

Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 So jun 16, 2007 4:13 pm

to je relativno..kaj se splača in kaj ne..... :D :D :D :D

najbolje da primerjaš z drugimi....oz. si tega pobližje ogledaš...... ;) ;)

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 Ne jun 17, 2007 8:18 am

ogledal sem si ga ampak zanima me poraba,,,,,,,,motor je 1.6
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
Bawc
Novinec

Kraj: Podgora

Napisal/-a Bawc Ne jun 17, 2007 9:11 am

Poraba od 6.9 do 7.7.

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 Ne jun 17, 2007 9:31 am

a se ga sploh splača kupit ?
Dobra ko bbska.

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Ne jun 17, 2007 9:42 am

Bawc je napisal/-a:Poraba od 6.9 do 7.7.

..mislim pa da je cabrio malo težji tako da računaj še malenkost več...odvisno pa tudi od same vožnje.... ;) ;)

Uporabniški avatar
royko
Novinec

Napisal/-a royko Po jun 18, 2007 3:01 pm

samo za informacijo: jaz sem lani prodal točno takega (je že bil faceliftan) samo letnik 99, komaj za 1,2mio
Slika

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Po jun 18, 2007 5:14 pm

a se splača je relativno vprašanje na katerega si v veliki meri odgovoriš sam lahko.

ali ti je všeč vožnja brez strehe, motor je super ker sem ga imel sam in je poraba tudi nizka v primerjavi z podbnimi iz konkurence...

Če pa iščeš nekaj kar malo porabi pa vzemi dizla....
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Po jun 18, 2007 5:17 pm

Malo predrago + ta Lorbek nevem če ma ravno najbol ohranjene avte. Bil parkrat tam pa je bol bogo ne.

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 Po jun 18, 2007 5:40 pm

maccek_21 je napisal/-a:a se splača je relativno vprašanje na katerega si v veliki meri odgovoriš sam lahko.

ali ti je všeč vožnja brez strehe, motor je super ker sem ga imel sam in je poraba tudi nizka v primerjavi z podbnimi iz konkurence...

seveda mi je všeč vožnja brez srehe,če ma platneno streho a dež kaj prepušča al pa sneg :?: :?:
Dobra ko bbska.

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Re: megane cabrio

Napisal/-a Mojster Miha Po jun 18, 2007 5:45 pm

ervin30 je napisal/-a:zanima me ali se splača kupit'' http://www.avtooglasi.com/index.php?lan ... oid=092549

Splača - ne splača ... to je dilema, ki ima odgovorov natanko toliko kolikor je kupcev oz ocenjevalcev - če gledaš "svet cabrio" - zato je najbolje, da to uganko sam rečeš. Med sebi enakimi - avto je treba videt, primerjat (ohranjenost, stanje, vzdrževanje ... ) pa potem ocenit.

Če ti je avto všeč ga dobro preglej skupaj s mojstrom - poudarek na strehi (stanje, tesnenje ... ) in če je vse na kratko OK - potem še zgolj srečno !

Osebno po vsej verjetnosti takšnega ne bi izbral - je preveč boljše ponudbe
Recimo - če gledaš samo porabo (jo omenjaš - verjetno ima svojo "težo" pri odločanju) - imaš na eni strani GOLF IV cabro TDI - boljše zmogljivosti , manjša poraba (cca 2l/100 km manj oz okrog 5 l/100 km letnega povprečja) - na drugi (če porabo lahko odmisliš) BMW E 36 cabrio - najraje 323 - poraba sicer večja, imaš pa "GT" zmogjivosti (motor, podvozje - posebno zadnji pogon ...) - skupaj z zvokom "šestaka", ki je razred zase
Pa še celo paleto ostalih predstavnikov - recimo kakšen SAAB, klasičen roadster MAZDA MX-5, pa če gremo do oldtimer-jev kot so A.R. SPIDER ("ta stara"), VW HROŠČ (original) ipd. - kjer dobri primerki "držijo" ceno ipd. - pač malce si poglej ponudbo - izbire je toliko, da ima človek kr problem izbirat.

LP

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Po jun 18, 2007 5:53 pm

ervin30 je napisal/-a:
maccek_21 je napisal/-a:a se splača je relativno vprašanje na katerega si v veliki meri odgovoriš sam lahko.

seveda mi je všeč vožnja brez srehe,če ma platneno streho a dež kaj prepušča al pa sneg :?: :?:

če so tesnila taka kot morjao biti ne sme....razen če bi mogoče za kaki močnim curkom nabil bi mogoče kaj skozi prišlo....

ja če ti je avto všeč ga vzemi, ti ne bo žal ;)
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov