Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Nakup golf 2 1.6 bencinar KLIMA

da
7
28%
ne
18
72%

Skupaj glasov : 25

Gost

Golf 2 1.6 KLIMA

Napisal/-a Gost Ne jun 17, 2007 4:00 pm

Živjo
Pozna kdo lastnika tegale golfa iz območja GO (cerkno).
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1474712
www.Avto.net - 1.slovenski avtomobilski sejem na internetu

Lastnosti avta: klima, cz, elek.pomik stekel, športni volan,......več vam piše na avto.net-u
avto sem pogledal in se mi zdi dokaj lep, prefarban je bil v celoti ampak dobro, rjav ni je pa bil uvožen iz Italije.
Ali priporočate nakup glede na to, da kopujem svoj prvi avto, cena 800€

Evo še cena za vgradnjo plin anprave + montaža (rabljena)
cena plinske naprave je 150 evrov
montaza pa pride 250 evrov

Men je drugače avto full lep
Priponke
3.jpg
Zadnjič spremenil Gost, dne Po jun 18, 2007 12:18 am, skupaj popravljeno 7 krat.

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Ne jun 17, 2007 4:44 pm

Jaz poznam lastnika, sam ti nažalost ne morem kaj dosti povedati glede ohranjenosti, ker ne poznam avta zelo dobro. Mislim, da odkar ga ma on še ni mel nesreče z njim, za prej pa ne vem.

Gost

Napisal/-a Gost Po jun 18, 2007 12:09 am

Lahko odg. na anketo

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po jun 18, 2007 9:14 am

Ali je volanski drog z ročkama originalen? Ker koliko se jaz spomnim, tam ponavadi niso imeli stikala za vse štiri smerokaze?
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Po jun 18, 2007 9:49 am

sebaveh je napisal/-a:Ali je volanski drog z ročkama originalen? Ker koliko se jaz spomnim, tam ponavadi niso imeli stikala za vse štiri smerokaze?

Je originalen, je odvisno od letnika.

Glede golfa pa tako, ceprav so teli 1.6 kar zanesljivi motorji tole pod 8L ne pije, kaj sele, ce je klima prizgana. Ce to vzames v zakup je špica avto za tak denar. Ce je avto res tiptop ga vzemi, v nasprotnem primeru pa ti raje priporocam da vzames golfa gti-ja s PB motorjem (82kW), ce verjames ali ne ima kolega takega in mu povprecno pije 7.5l, relacije pod 6L. Ima pa vso opremo razen usnja, za svoj letnik(seveda je motor nastavljen kot je treba).

lp

al-basa
Nov uporabnik

Kraj: cerkhein

Napisal/-a al-basa Po jun 18, 2007 10:05 am

lep pozdrav

Sem lastnik tega vozila, in moram reči, da je vozilo samo po sebi zanesljivo in popolnoma izpravno.Kot prvo povem, avto ni iz italije ampak direkt iz nemčije, saj ko je bla vojna 91 so morali vse avtomobile(tovor) preusmeriti v druge države, v tem primeru v hrvaško, ki ga je kmalu po koncu vojne kupil prvi lastnik, ki je bil iz nove gorice.
Drugo, avto ima vgrajene original eibach vzmeti z amortizerji (spredaj+zadaj), in je tako zelo stabilen(homologacija).
KLima deluje, saj je nedavno bila napolnjena z plinom.
Na avto sem pazil in še pazim, ni nič rjav, ampak avto NI bil prebarvan, in nevem od kje vam ta podatek.Za ceno bi se dogovril z resnejšim kupcem.
hvala

za dodatne informacije vprašajte

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Po jun 18, 2007 10:50 am

mrcina1 a si ti mogoče bivši fušar????

Gost

Napisal/-a Gost Po jun 18, 2007 12:28 pm

al-basa je napisal/-a:lep pozdrav

Sem lastnik tega vozila, in moram reči, da je vozilo samo po sebi zanesljivo in popolnoma izpravno.Kot prvo povem, avto ni iz italije ampak direkt iz nemčije, saj ko je bla vojna 91 so morali vse avtomobile(tovor) preusmeriti v druge države, v tem primeru v hrvaško, ki ga je kmalu po koncu vojne kupil prvi lastnik, ki je bil iz nove gorice.
Drugo, avto ima vgrajene original eibach vzmeti z amortizerji (spredaj+zadaj), in je tako zelo stabilen(homologacija).
KLima deluje, saj je nedavno bila napolnjena z plinom.
Na avto sem pazil in še pazim, ni nič rjav, ampak avto NI bil prebarvan, in nevem od kje vam ta podatek.Za ceno bi se dogovril z resnejšim kupcem.
hvala

za dodatne informacije vprašajte

ok
Morda res je, da ni bil avto farban ampak(če bi bil recimo je to ena velika prednost, ker je bila karoserija obnovoljena tod gori, so golfi že bili štrihani, ki jih imajo) ........mene to ne zanima sem samo omenil, najbolj pomembno mi je da je avto brez rje in ohranjen.
Se bomo pa še kaj dogovorili glede avta, če neboš dobil resnega kupca za tak denar veš, da sem jaz tukaj in sem še kako resen za nakup golfa. Samo jaz si moram vzeti čas za premislek.

P.S.Vem, da so bili golfi Nemški. Samo ena velika prednost je v tem, da so avti iz Italije brez rje, tam ni soli po cestah sredi zime tud v NG ni snega oz. enkrat mal zapade pa še to v manjših količinah.
Zadnjič spremenil Gost, dne Po jun 18, 2007 2:08 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Napisal/-a AXioN Po jun 18, 2007 12:40 pm

mrcina1 je napisal/-a:P.S.Vem, da so bili golfi Nemški. Samo ena velika prednost je v tem, da so avti iz Italije brez rje, tam ni soli po cestah sredi zime tud v NG ni snega oz. enkrat mal zapade pa še to v manjših količinah.

No jst sem sel svojega golfa iskat v nemcijo, pa je se starejsi letnik od tega. Pa je v veliko boljsem stanju kot marsikateri iz italije. Pa tudi cena je bila nizja kot v italiji.

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron Po jun 18, 2007 1:51 pm

Zdravo!

Jaz bi na tvojem mestu raje vzel nekaj takega http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1484472#

Gost

Napisal/-a Gost Po jun 18, 2007 2:05 pm

RedBaron je napisal/-a:Zdravo!

Jaz bi na tvojem mestu raje vzel nekaj takega http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1484472#

no ja tole pa je že nekaj bolj spodobnega

ampak trojke pravjo, da so slabe tako na plehu kot na .......

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Napisal/-a AXioN Po jun 18, 2007 2:47 pm

mrcina1 je napisal/-a:ampak trojke pravjo, da so slabe tako na plehu kot na .......
TAS-u.
Pa se res je.

Uporabniški avatar
lumpii
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lumpii Po jun 18, 2007 11:07 pm

mrcina1 je napisal/-a:

Kilometre ki jih ima sedaj na števcu je imel že leta 96-97.100% nerealni kilometri.
E60 525dA M-Optic, 2005

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron To jun 19, 2007 9:23 am

mrcina1 je napisal/-a:

Trojke majo pocinkano podvozje in povoskane vse luknje. Res pa so meli letniki 92 in 93 nekaj težav z rjo.

vsekakor je boljše zaščiten pleh kot pri dvojki, da o varnosti ne govorim. trojke majo zmečkljive cone in ojačitve karoserije, dvojka pa nič...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov