Scorp je napisal/-a:DimmniBurek: Mene pa zanima kerga Stilota ste imeli in kaj je bilo tolk narobe? Ker jaz namrec mislim v kratkem kupovati Stilota

Če hočeš en mali košček avta, potem se obrni in teci kukr te noge nesejo stran od Stilota. Kupli smo ga, je mel menda 60k km. Čez 3k km so šli komplet zavore(diski, ploščice), začelo je notr piskat za nek senzor na sovoznikovem sedežu(če bi bil kreš se airbag nebi odprl, senzor je bil 60k sit+delo) zadaj ko je kljuka za odprt havbo, je tista elektronika šla v PM, nekajkrat kr ni hotu vžgat, slabo je narjen(črički in kompanija), še pa še... Uglavnem, ne kupit nobenga Fiata. Vsaj teh novih ne. Puntoti so tudi živ obup(za Grande ne vem). edino kar je OK od Fiata(govorim iz lastnih izkušenj) so Tipo(predvsem 1.9TD, gre ko smrad in nič se še ni pokvarlo pr 320k km), prvi Punto(brat mel ELX 75, tugi gre odlično, nič okvar). Baje tudi prvi Bravoti(naslednik Tipota) so OK. Tisti ki so imeli Tipo mašine...
Torej, fantje, hvala, mal ste mi pomagali glede izbire, ČE bomo nabavli Civica, pol bo verjetno 1.5 mašina, ker je varčna in močna(kolkr tolk) on demand.