Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

fr1234
Nov uporabnik

Porsche Boxter 2.5 150kw letnik 99-02

Napisal/-a fr1234 So jun 23, 2007 4:25 pm

a ima kdo izkusnje s tem vozilom, predvsem me zanima poraba, vzdrzevanje-servisi ali se mi bolj spaca kupiti audi a4 cabrio lenik 04, 2.5 tdi??hvala vam

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So jun 23, 2007 5:00 pm

joj to si pa zj tko napisau.
kar se tice porabe se bol splaca audija,prav tako kar se tice servisou in rezervnih delov.
vozne lastnosti(hitra voznja) je pa pors bolsi to itak
je pa tko da za moje pojme boxter ni pravi porsche,to je bl za zenske avto,pa brez zamer

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo So jun 23, 2007 5:06 pm

To sta dva popolnoma različna avtomobila!

Boxter je roadster, kar pomeni, da ima le dva sedeža in to je to. Audi je pa kabriolet, kar pomeni da ima 4 sedeže (čeprav sta zadnja dva bolj pogojno uporabna, ampak jih vseeno ima). Boxter je bencinar, Audi pa dizler.

Koliko km misliš delat letno? Drugače pa poglej za 1,8T.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
dEjaN_
Novinec

Kraj: dolenjska

Napisal/-a dEjaN_ So jun 23, 2007 5:12 pm

Jst ti lahko povem samo moje občutke ob vožnji tega avtomobila. Odkrito povedano sem bil razočaran. Res da ima avto 205 KM, ampak pospeški se mi niso zdeli nič posebnega. Zelo me je motila tudi vidljivost nazaj, ko je streha zaprta...zlo nepregledno. Ok, sama vožnja kar vredu, tipična za vse take športnike, torej trd avto, dobra vodljivost...skratka to je ok. Tudi zvok je kar všečen.
Zdj glede izbire, ali Boxterja ali Audija bi reku tko, če bi meu avto za vožnjo ob lepem vremenu, za "dušo", skratka za uživanje, kupi Boxterja...ker pri avtu za "dušo" se ne gleda na take majhne nevšečnosti, ki sem jih naštel.
Audi je tudi odlična zadeva, zdi se mi bolj vsakdanji avto, in obenem športna zadeva.

Lp ;)

fr1234
Nov uporabnik

hmm

Napisal/-a fr1234 Ne jun 24, 2007 7:52 pm

nisce mi ni nic rekel o porabi boxterja, o audiu vem vse....

Uporabniški avatar
traktor TDI
Novinec

Napisal/-a traktor TDI Ne jun 24, 2007 8:26 pm

Boxster pije okrog 10 izven mesta pri mirni vožnji, v mestu 13 in več, ko se ga tišči pa okrog 20.

Info lastnika na enem forumu.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne jun 24, 2007 8:55 pm

Če kupuješ porša, potem ne smeš spraševati o porabi in o servisih, ker je to že pač po imenu jasno, da je malo dražje. Vseeno je pa boljši od audija.
Old subarus never die, they just get faster!

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Ne jun 24, 2007 9:53 pm

ja mislim da sta dva kar različna avtomobila zato moraš premisliti kaj ti bolj odgovarja....

pa še moj nasvet::: na kupuj DIZLA::: tudi sam sem kupil cabrioleta...sprva sem se seveda naslanjal na dizla(imel prej...) ....na koncu pa sem le vzel bencinarja......niti malo mi ni žal.... ;) ;)
...sploh če hočes malo uživati .... ;) ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov