Lep pozdrav.
Imam nasledno vprašanje. Prijatelj mi je povedal da obstaja spletna stran (
http://www.avto-drazba.si), kjer lahko kupiš avto dosti ugodnje. Vendar se plačuje 15EUR naročnine na mesec, hkrati pa ne moreš vzeti zakupa za manj kot 1 leto. Se pravi da te pač nekaj stane vpogled v bazo avtomobilov, ki jih potem lahko kupiš dosti ugodneje.
Notri naj bi se nahajali avtomobili ki so namenjenim velikim preprodajalcem ...in so cene zato toliko nižje (brez marž) , lahko pa so tudi kakšna testna vozila ??(tudi to nisem prepričan, samo nekatera imajo malo km)
Prijatelj pravi da če potem dobiš avto dosti ceneje, da se splača. Sam pa imam glede tega nekaj pomislekov.
1.Zakaj bi v dobi interneta moral to plačati, mest ki prodajajo avte je dosti.
2. Še sam google ne najde spletne strani, zakaj naj bi ji potem zaupal, če je še sami niso dodali v največji iskalnik.
3. Polovico povezav iz njihove strani ne deluje.
No, v glavnem, lahko da so moji pomisleki neutemeljeni, zato se obračam na vas, če ima kdo kakšne izkušnje s tem da bi mi (nam) malce obrazložil celotno zadevo. Ali se splača vzeti naročnino... saj če dobiš dober avto se ti lahko povrne, lahko pa je vse skupaj nateg.
Gor imajo nekaj prikazov avtomobilov, s članarino pa se ti omogoči dostop do vseh.
PS: Nekateri avti so bili res dosti cenejši glede na druge podobne oglase.
LP