Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

nastyboy
Nov uporabnik

zanima me če kdo pozna spletno stran www.avto-drazba.si

Napisal/-a nastyboy So jun 23, 2007 3:09 pm

Lep pozdrav.

Imam nasledno vprašanje. Prijatelj mi je povedal da obstaja spletna stran (http://www.avto-drazba.si), kjer lahko kupiš avto dosti ugodnje. Vendar se plačuje 15EUR naročnine na mesec, hkrati pa ne moreš vzeti zakupa za manj kot 1 leto. Se pravi da te pač nekaj stane vpogled v bazo avtomobilov, ki jih potem lahko kupiš dosti ugodneje.

Notri naj bi se nahajali avtomobili ki so namenjenim velikim preprodajalcem ...in so cene zato toliko nižje (brez marž) , lahko pa so tudi kakšna testna vozila ??(tudi to nisem prepričan, samo nekatera imajo malo km)

Prijatelj pravi da če potem dobiš avto dosti ceneje, da se splača. Sam pa imam glede tega nekaj pomislekov.

1.Zakaj bi v dobi interneta moral to plačati, mest ki prodajajo avte je dosti.

2. Še sam google ne najde spletne strani, zakaj naj bi ji potem zaupal, če je še sami niso dodali v največji iskalnik.

3. Polovico povezav iz njihove strani ne deluje.

No, v glavnem, lahko da so moji pomisleki neutemeljeni, zato se obračam na vas, če ima kdo kakšne izkušnje s tem da bi mi (nam) malce obrazložil celotno zadevo. Ali se splača vzeti naročnino... saj če dobiš dober avto se ti lahko povrne, lahko pa je vse skupaj nateg.

Gor imajo nekaj prikazov avtomobilov, s članarino pa se ti omogoči dostop do vseh.

PS: Nekateri avti so bili res dosti cenejši glede na druge podobne oglase.

LP

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Re: zanima me če kdo pozna spletno stran www.avto-drazba.si

Napisal/-a esem So jun 23, 2007 9:16 pm

nastyboy je napisal/-a:....
PS: Nekateri avti so bili res dosti cenejši glede na druge podobne oglase.

LP

Si upošteval, da so cene v funtih? Meni se ne zdijo toliko cenejši, če sploh. Če so vozila testna, je vprašanje, v kakšnem stanju so, ker so jih verjetno gonili na suho. Če niso, so km zelooo zlagani.

To, da plačaš cca 300 € samo za vpogled v bazo, pove vse in je stran zelo verjetno velik nateg... Plus, da avtov ne moreš videt (?). Beži daleč stran s te strani.

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus So jun 23, 2007 9:37 pm

Nekaj ne razumem -> slovenski www naslov, angleška stran
kje imajo avti volan, levo ali desno? Kje se sploh nahajajo avti? Pa še plačati moraš, da lahko vidiš seznam avtov, koliko je potem treba doplačati še da vidiš avto na sliki? V živo pa ga potem itak nikoli ne vidiš.
Mislim, kakšna brezvezna ... :bonk

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek So jun 23, 2007 10:13 pm

potem nateg

pa dobro folk, a kupujete avto za 5 let al gledate samo na ceno.. res da v trgovini ko kupujemo kruh že malo gledamo, samo tu pa bi morali malo pomisliti kaj sploh hočemo...

če bi bli že deli, bi že razumel.. samo pa da plačam 300€ pa avta niti ne morem videt :roll:

Lp

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus So jun 23, 2007 10:15 pm

zuzek je napisal/-a:pa dobro folk, a kupujete avto za 5 let al gledate samo na ceno.. res da v trgovini ko kupujemo kruh že malo gledamo, samo tu pa bi morali malo pomisliti kaj sploh hočemo...

Že to, da se v špeceriji ne gleda več nič na kvaliteto, ampak zgolj na ceno, je katastrofa sodobnega potrošnika. ;) Narod se sam nateguje na vsakem koraku, tako da domiselnih goljufov še zlepa ne bo zmanjkalo ... zmeraj več jih bo. Se splača!

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Ne jun 24, 2007 10:42 am

Trgovina služi drugje, ne z "vstopnino". Noben normalen prodajalec ti ne zaračuna, da si ogledaš njegovo blago.
Protonika ima bullbar.

nastyboy
Nov uporabnik

Napisal/-a nastyboy Pe jun 29, 2007 6:11 pm

Hvala vsem za odgovor... ja sme res spregledal da je v funtih. Sicer pa tako kot ste rekli.. zakaj bi ti trgovec računal da boš lahko kaj kupil pri njemu..

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Ne jul 01, 2007 4:02 pm

no, jz sem pa najdel eno drugo podobno stran ki je tudi za plačat z razliko da je 3 mesece zastojn. tko da lahko probaš in vidiš če res deluje. zakaj je za plačat? ker posrednik more tudi kej zaslužit al ne?
gassssssssssssssssss
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov