Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

VasjaS
Nov uporabnik

Kraj: Vrtojba

Napisal/-a VasjaS Če jun 28, 2007 12:06 pm

rini je napisal/-a:Raje bi kupil avto s 50.000 prevoženih od prvega lastnika, kot pa 10.000 km na testnem vozilu, ki ga je jahalo 200 telet.

Kaj pa če je ta "prvi lastnik" kupil testno vozilo? (torej bi to pomenilo 201 tele)

No moje mnenje je, da se testno vozilo splača kupit, če se s trgovcem zmeniš za fajn popust in jasno da ni že navzven "znucano" :P
Jaz sem nezmotljiv! Enkrat sem mislu da sem se zmotil, ampak sem se motil!

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Če jun 28, 2007 1:01 pm

VasjaS je napisal/-a:No moje mnenje je, da se testno vozilo splača kupit, če se s trgovcem zmeniš za fajn popust in jasno da ni že navzven "znucano" :P

točno tako.....sam sem že na tako nizko ceno dobil še popust.....(razlika z novim je bila kar očitna.....avto pa je bil skoraj brezhiben.... ;)

....res pa je da je lahko težava glede turbine itd.. ....sam pa imam atmosferski motor z malo konji..... .. :D

heh..zato tako dobro gre , ker so ga že na začetku privajali.... :lol: :lol: :lol: :P

Uporabniški avatar
Dauče
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dauče Če jun 28, 2007 1:16 pm

testnega ne kupuj
splača se pa kupit pri uvozniku službena vozila, katera so peljana zelo lepo in brez kakšnega koli tiščanja v nedogled...

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower Če jun 28, 2007 1:33 pm

:rofl službena vozila se pa sploh ne tišijo ane haha to terajo k mal zmešani... Glede testnega če ga dobiš dosti ceneje in ima recimo min. 3 leta garancije sam kup nima kej bit bo ze crknil kej v 3 letih ce boš delu velik km itak disla pomoje zato kupuješ ane. :D

Uporabniški avatar
mihajlo
Novinec

Napisal/-a mihajlo Sr jul 04, 2007 11:04 am

Testni avto z dolgo garancijo je lahko zanimiva varianta. Ob ugodni ceni seveda. Itak hitro vidiš, al je bil avto testni pri avtohiši, al pa je bil testni pri novinarjih (itak vse testirajo isti avto, ko ga dobijo v roke). Prelistaš mal SLO avto revije in ti je hitro jasno a je avto za imet, al za izogibat. "Športnih" testnih lepotcev bi se pa definitivno izognil...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov