Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
žajfa
Nov uporabnik

Avto do 800€

Napisal/-a žajfa So jul 07, 2007 6:56 pm

Zadnjič sem vam govoril o neki dilemi, sedaj pa sem se odločil, da bi kupil avto do 800€ in ga sam kasneje porihtal, če bi bilo to potrebno. Svojga bom prodal dalje, ker mu ni več pomoči ravno zaradi porabe in drugih okvar, rje, in nekaj ga elektrika matra. Kupil bi avto, ki bi bil v velikosti ford fieste ampak forda ne maram, ker pravijo, da se motorji kvarijo, par oglasov sem na avto.net-u zasledil in piše spodaj OKVARA motorja, kaj pa kakšnega ax-a, kia pride,reno 5,clio.....v končni fazi mi je pomebno da je avto varčen, in da ima nekje 60 konjev. Dnevno bom prevozil 70km + dodatne vožnje(včasih izredni prevozi kam v hribe, na pijačo,...), pričakujem porabo okoli 6 l pa ne vem kaj naj kupil, avto mora biti vzdržljiv, kaj mi priporočate, menda eni pravijo da so rernoji varčni eni pa ne, lp

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So jul 07, 2007 8:37 pm

mogoče kak citroen saxo l. 97-98 ali hyndai accent l.96 ..... poglej kakega polo-ta, clio ni slab

na koncu koncev je vse odvisno na kak avto oz. na kakega prejšnjega lastnika naletiš

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek So jul 07, 2007 10:25 pm

hm.. dnevno boš prevozil kar veliko km, nebi raje razmislil o dizlu?
pa te stari avti vsi pod 8 ne pijejo razn 1.1 mašin :?

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Re: Avto do 800€

Napisal/-a Mad So jul 07, 2007 10:28 pm

žajfa je napisal/-a:Zadnjič sem vam govoril o neki dilemi, sedaj pa sem se odločil, da bi kupil avto do 800€ in ga sam kasneje porihtal, če bi bilo to potrebno. Svojga bom prodal dalje, ker mu ni več pomoči ravno zaradi porabe in drugih okvar, rje, in nekaj ga elektrika matra. Kupil bi avto, ki bi bil v velikosti ford fieste ampak forda ne maram, ker pravijo, da se motorji kvarijo, par oglasov sem na avto.net-u zasledil in piše spodaj OKVARA motorja, kaj pa kakšnega ax-a, kia pride,reno 5,clio.....v končni fazi mi je pomebno da je avto varčen, in da ima nekje 60 konjev. Dnevno bom prevozil 70km + dodatne vožnje(včasih izredni prevozi kam v hribe, na pijačo,...), pričakujem porabo okoli 6 l pa ne vem kaj naj kupil, avto mora biti vzdržljiv, kaj mi priporočate, menda eni pravijo da so rernoji varčni eni pa ne, lp
... Peugeot 106 ali Saxo 1.4 ali 1.1 oba pijeta skoraj isto če voziš počasi ... dobiš pa jih tudi za ta denar ...
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer So jul 07, 2007 10:30 pm

zuzek je napisal/-a:hm.. dnevno boš prevozil kar veliko km, nebi raje razmislil o dizlu?
pa te stari avti vsi pod 8 ne pijejo razn 1.1 mašin :?

točno tko!
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody So jul 07, 2007 11:38 pm

AX 1.1 pije ob lepi vožnji 5.5 na 100 km
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Re: Avto do 800€

Napisal/-a Ivan36 Ne jul 08, 2007 9:49 am

žajfa je napisal/-a:Zadnjič sem vam govoril o neki dilemi, sedaj pa sem se odločil, da bi kupil avto do 800€ in ga sam kasneje porihtal, če bi bilo to potrebno. Svojga bom prodal dalje, ker mu ni več pomoči ravno zaradi porabe in drugih okvar, rje, in nekaj ga elektrika matra. Kupil bi avto, ki bi bil v velikosti ford fieste ampak forda ne maram, ker pravijo, da se motorji kvarijo, par oglasov sem na avto.net-u zasledil in piše spodaj OKVARA motorja, kaj pa kakšnega ax-a, kia pride,reno 5,clio.....v končni fazi mi je pomebno da je avto varčen, in da ima nekje 60 konjev. Dnevno bom prevozil 70km + dodatne vožnje(včasih izredni prevozi kam v hribe, na pijačo,...), pričakujem porabo okoli 6 l pa ne vem kaj naj kupil, avto mora biti vzdržljiv, kaj mi priporočate, menda eni pravijo da so rernoji varčni eni pa ne, lp

Glej dodaj še 200€ in kupi vse po 200€ jih je kar nekaj ta bolšega pa porihtaj in vozi :evil: ta čas ko mi tukaj modrujemo jaz prevozim vsaj 2000km :D :D :D na mesec . 8)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov