... Peugeot 106 ali Saxo 1.4 ali 1.1 oba pijeta skoraj isto če voziš počasi ... dobiš pa jih tudi za ta denar ...žajfa je napisal/-a:Zadnjič sem vam govoril o neki dilemi, sedaj pa sem se odločil, da bi kupil avto do 800€ in ga sam kasneje porihtal, če bi bilo to potrebno. Svojga bom prodal dalje, ker mu ni več pomoči ravno zaradi porabe in drugih okvar, rje, in nekaj ga elektrika matra. Kupil bi avto, ki bi bil v velikosti ford fieste ampak forda ne maram, ker pravijo, da se motorji kvarijo, par oglasov sem na avto.net-u zasledil in piše spodaj OKVARA motorja, kaj pa kakšnega ax-a, kia pride,reno 5,clio.....v končni fazi mi je pomebno da je avto varčen, in da ima nekje 60 konjev. Dnevno bom prevozil 70km + dodatne vožnje(včasih izredni prevozi kam v hribe, na pijačo,...), pričakujem porabo okoli 6 l pa ne vem kaj naj kupil, avto mora biti vzdržljiv, kaj mi priporočate, menda eni pravijo da so rernoji varčni eni pa ne, lp
žajfa je napisal/-a:Zadnjič sem vam govoril o neki dilemi, sedaj pa sem se odločil, da bi kupil avto do 800€ in ga sam kasneje porihtal, če bi bilo to potrebno. Svojga bom prodal dalje, ker mu ni več pomoči ravno zaradi porabe in drugih okvar, rje, in nekaj ga elektrika matra. Kupil bi avto, ki bi bil v velikosti ford fieste ampak forda ne maram, ker pravijo, da se motorji kvarijo, par oglasov sem na avto.net-u zasledil in piše spodaj OKVARA motorja, kaj pa kakšnega ax-a, kia pride,reno 5,clio.....v končni fazi mi je pomebno da je avto varčen, in da ima nekje 60 konjev. Dnevno bom prevozil 70km + dodatne vožnje(včasih izredni prevozi kam v hribe, na pijačo,...), pričakujem porabo okoli 6 l pa ne vem kaj naj kupil, avto mora biti vzdržljiv, kaj mi priporočate, menda eni pravijo da so rernoji varčni eni pa ne, lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov