Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

molat
Nov uporabnik

Hmm... servisna knjižica,...!?

Napisal/-a molat To jul 03, 2007 7:56 pm

Pozdrav

A je to normalno, da avtohiša, ki ponuja avto z vsemi pritiklinami (napisana tudi servisna knjižica), nima servisne knjige, ker "bo prišla z naslednjo pošiljko avtomobilov"... Tukej men neki zlo smrdi...
A ni to mal čudno? Blago rečeno... Po moji "kmečki" logiki je to del avtomobila, ne pa nekaj kar se dobi naknadno ipd.

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 To jul 03, 2007 8:01 pm

MIŠ-MAŠ

lp

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Re: Hmm... servisna knjižica,...!?

Napisal/-a Gorch To jul 03, 2007 8:18 pm

molat je napisal/-a:Pozdrav

A je to normalno, da avtohiša, ki ponuja avto z vsemi pritiklinami (napisana tudi servisna knjižica), nima servisne knjige, ker "bo prišla z naslednjo pošiljko avtomobilov"... Tukej men neki zlo smrdi...
A ni to mal čudno? Blago rečeno... Po moji "kmečki" logiki je to del avtomobila, ne pa nekaj kar se dobi naknadno ipd.

Ja očitno potrebujejo več časa,da jo ponardijo :lol:
Ko se jaz prodal avto v eno avtohišo zraven nisem dal servisne knjige,ker sem jo nekje izgubil...čudno se mi je zdelo,da prodajalec ni nič spraševal za njo in kompliciral.
Čez tri dni pa vidim oglas za moj bivši avto...imel je vse tudi potrjeno servisno knjigo-od prvega lastnika(čeprav sem biu že jaz 2 :lol: )!Pač ljudje so barabe...

Uporabniški avatar
mihajlo
Novinec

Napisal/-a mihajlo Sr jul 04, 2007 11:32 am

Sej dobiš servisno knjigo - ki je prazna in gor je nalepka z črtno koda tvojega avta. To znam tud jest spkenirat in sprintat :roll:

Vsaka druga avto hiša, ki uvaža avte ima to "politiko". Če te motijo kilometri, ti jih priredijo "po želji". Je treba še kaj povedat ob tem? :bonk

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Ne jul 08, 2007 10:07 am

Pa saj ta KNJIGA sploh ni pomebna je vse na PC tak, da brez panike, jo imam na Xantii, 2 lastnik pa , ker je Citroen ni vredno nič!Km na vozilih, računaj nekje od 25000 do 35000km letno če so lizing ali pa rent-a car.V galvnem naj ti dajo vsaj 3 mesece garancije ti se pa lepo vozi vsaj 2500km na nesec, da ugotoviš kake potuhnene napake ;)

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Ne jul 08, 2007 10:29 am

Ivan36 je napisal/-a:Pa saj ta KNJIGA sploh ni pomebna je vse na PC tak, da brez panike, jo imam na Xantii, 2 lastnik pa , ker je Citroen ni vredno nič!Km na vozilih, računaj nekje od 25000 do 35000km letno če so lizing ali pa rent-a car.V galvnem naj ti dajo vsaj 3 mesece garancije ti se pa lepo vozi vsaj 2500km na nesec, da ugotoviš kake potuhnene napake ;)

Lepo povedano!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov