Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

peri
Nov uporabnik

Kaj pravite na Kio schumo

Napisal/-a peri Ne jul 08, 2007 10:03 am

Se splača Kupiti Kio sephio schumo tam nekje 98 letnik, nasploh me zanima če je avto vredu, da ni preveliki strošek z njim in če velja pri njem pravilo za malo ceno dober avto zanima me kakšne iskušnje imate z njim če se ga splača kupiti in za koliko
Ni važno kako se ponašaš z svojim avtom važno je kako ga voziš

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne jul 08, 2007 10:18 am

Kia Shuma = Sephia = šrot od avtomobila...

Vem iz lasnih izkušenj in ti priporočam da se izogibaš tega avtomobila. Sicer sem pa dobro leto nazaj pisal kaj vse je bilo narobe z mojim...
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Ne jul 08, 2007 10:48 am

Sh3bO je napisal/-a:Kia Shuma = Sephia = šrot od avtomobila...

Vem iz lasnih izkušenj in ti priporočam da se izogibaš tega avtomobila. Sicer sem pa dobro leto nazaj pisal kaj vse je bilo narobe z mojim...

klump avto ga je mel moj sosed,in je mel same probleme
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne jul 08, 2007 12:04 pm

se spomnm, pomoje d je blo ene 3 leta nazaj, ko sm srečal eno sephio, ko je ropotal bolj kot pa zgonjen jugič.
Slika

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne jul 08, 2007 6:28 pm

Jaz sem pisal iz lastnih izkušenj. Lahko pa nahitro povem kaj je vse bilo narobe z avtomobilom... Pri cca. 95.000km je bila menjana sklopka, pri 105.000 je crknil menjalnik (pa nisem norec na cesti - da ne bo kdo mislil kaj vse sem počel z avtomobilom), centralno zaklepanje je delalo in ni delalo (kakor ga je prijelo), gretje zadnje šipe je delalo in ni delalo (spet kako ga je prijelo), zaradi odličnih materijalov v notranjosti je bil voznikov sedež menjan (v garanciji) in se je čez kakšno leto spet raztrgal, na volanu se je odtrgala guma/plastika na vrhu tako, da sem videl kovinski del volanskega obroča (to je bilo dolžine vsaj 5 cm)...
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Ne jul 08, 2007 6:58 pm

naša službena je bila l98 ... okoli 200k km ko je bila prodana, samo redni servisi in tankanje. + eno ocenjeno totalko je preživela pri ca. 120k km.

nimam besede čez ta avto. prinesla nam je toliko denara kot še noben avto.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Ne jul 08, 2007 7:27 pm

To je eden najslabših modelov Kia res je slab tudi električna stekla ne delajo in materijali so kar nekaj je pa res, da se je takrat prodajal za 18000 DM RS model bolj opulena verzija Shuma je pa bila v D in IT naprodaj v glavnem ni za kupiti raje kaj drugega v tem rangu mogoče kak Mondeo 5 vrat :?: :idea: ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov