sem nov na tem forumu, tako da ne vem če sem postavil temo v pravo področje.

Kupujem avto in sicer mi je zelo všeč Renault Safrane. Sedaj pa me zanima kakšne imate kaj izkušnje z njimi. Najbolj me je strah vse te elektronke ki jo ima, po drugi strani me pa najbolj privlači ravno zaradi veliko opreme.
Ogledal sem si že tega: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1272811
Sicer piše da je avto odlično ohranjen, ampak usnjen voznikov sedež ima že luknjo in usnje je povsod razpokano. Ko sem dal ventilator na max, začne v ventilaciji močno bobneti, kot da ventilator ni uravnotežen in zato trese. V prtljažniku je bilo vlažno kot da malo pušča in pri rezervni gumi je začel že kar močno rjaveti. (To me zelo čudi, imam namreč dve leti starejšega Peugeota 306 pa ni nikjer nobene rje. Po izgledu mislim da bo tudi zadnji izpušni lonec kmalu odslužil svoje. Listki od servisov so v mašini, tako da olje pa te stvari so se verjetno menale za druge stvari pa ne vem.
Kolk približno bi znesli te stroški (ventilator, lonec) seveda ne originalni, če jih je sploh možno dobiti? Pa če je kje okoli LJ kakšen domači mojster da bi mal poserviseru tak avto.
Kako se kaj obnesejo elektronsko nastavljivi sedeži, a to kej crkuje. Ima namreč vse možne nastavitve, ledvene opore, bočne opore in še in še.
Glede porabe bi pa ko naberem malo denarja prešaltal na plin. Predelava pride približno 1600EUR na AVTOPLINCENTER.
LP, Matej