Sonic ti se očitno še nisi vozil v slabem avtomobilu! Confused
Seveda sem se. V Getzu!

No, roko na srce, kak yugo je bil še dosti bolj nagnusen avto, ampak yugo je itak na smetišču zgodovine.
Sonic ti se očitno še nisi vozil v slabem avtomobilu! Confused
sonic je napisal/-a:Sonic ti se očitno še nisi vozil v slabem avtomobilu! Confused
Seveda sem se. V Getzu!![]()
No, roko na srce, kak yugo je bil še dosti bolj nagnusen avto, ampak yugo je itak na smetišču zgodovine.
fifi je napisal/-a:Vse to pa ima seveda svojo ceno, evropski avti so definitivno v povprečju nekoliko dražji od korejskih, vsak posameznik pa mora pretehtati kaj mu pomeni več, evropski dizajn in oprema ali korejska nekoliko nižja cena in zanesljivost.
fifi je napisal/-a:Ma ja, tudi meni gre na živce trma nekaterih tule. Sploh mi pa ni jasno kaj imajo eni toliko proti korejcem. Doma smo imeli 3 korejce in z dvema niti ene težave, z enim pa nekaj malenkosti, a nič posebnega. Zame so to povsem solidni avtomobili in pika. Tisti pa, ki jih moti korejski design, naj si kupujejo evroske avte pa mirna Bosna.
cliopower je napisal/-a:Da ne odpiram nove teme me zanima kolko forumasev če sploh kašen je je že kupil kio ceed? In kako se mu kaj zdi voznja itd.... hvala
fifi je napisal/-a:Ma ja, tudi meni gre na živce trma nekaterih tule. Sploh mi pa ni jasno kaj imajo eni toliko proti korejcem.
cliopower je napisal/-a:Da ne odpiram nove teme me zanima kolko forumasev če sploh kašen je je že kupil kio ceed? In kako se mu kaj zdi voznja itd.... hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov