Petersilj je napisal/-a:Kupuje novega al rabljenega? Hm hm hm... 17000€ za nepremično kanto se po mojem ne splača dat. Za 13000-14000€ že dobi vsaj tako dober avto (je res, da za en razred manjšega), z boljšimi performansi, manjšo porabo itd. Sori, sam men se zdi res bzv. da nekdo kupi novega SDI golfa.
adis je napisal/-a:jst ne razumem tistih ki govorijo toliko proti SDI. PAČ ČLOVEK SE JE ODLOČU KUPIT SDI IN PIKA! vozil sm polo-ta sdi 1.9 in golfa V SDI in res da je golf težji ampak se mi je zdel ok avto, poraba mala če maš "težko nogo" avto je lahko tudi poskočen.
me pa zanima kaj se bo zgodilo ko bo šla turbina, takrat bo imel stroške za min. 250€ - obnovljena pa še to je vprašanje koliko bo zdržala ali pa nakup nove ki pa stane okrog 800€ z montažo in to je tisti minus pri tdi-ju, pa še naj ne omenjam da moraš čakati da se temp.olja dvigne da lahko malo "stisneš" itd......
sdi je avto kot "ulit" za po mestu nč ne pije ampak gre tako kot vsi drugi avti ker se bomo tako ali tako morali držati zakona in na cilj bomo tako ali tako prišli ne glede na to ali imaš bencinarja, tdi ali sdi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov