Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Scorp
Nov uporabnik

Kraj: obala

Celica

Napisal/-a Scorp Če jul 26, 2007 2:35 am

Zanima me kaksna so kaj mnenja o Toyoti celici (letnik 2000-2002) in ali bi se splacalo kupit tak avto saj so kar drage....

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dskrab Če jul 26, 2007 7:55 am

Pozdravljen !

Moj brat ima CELICO letnik 2000. Pelje se lepo, podvozje je ravno prav športno (trdno), mašinca dela kot urca. Vendar ni čisto zadovoljen, kar naj bi ponujala Toyota in kar ta firma velja v avtomobilizmu.

Naj naštejem nekaj negativnih stvari: barva je zelo občutljiva (ta je črna), spredaj na pokrovu se pojavljajo bele pikice kot za stavo. Recimo originalna platišča so zelo nekvalitetno pobarvana, barva se lušči. Notranja plastika (armatura) je tudi zelo občutljiva. Notranje tapiciranje nekvalitetno narejeno, nekvalitetna obloga, gubice bsepovsod. Potem npr. za menjavo sprednje žarnice moraš pri mašini odstraniti velik kos plastike, ki pokriva en del motorja, pritrjen s plastičnimi netki, v sredini pritisneš notri s konico, da net popusti in potem odstaraniš ta pokrov (npr. če hoče človek, ki ni kaj dosti tehnični tip mora avto peljati ravno na servis za menjavo žarnice), pri zadnjih lučeh je ravno tako težko z menjavo žarnice, čisto malo prostorčka. Zadaj recimo kjer sta dve meglenki v odbijaču - znotraj sta ti meglenki zelo slabo zaščiteni, tako da voda pride zraven in kontakti kjer pride gor konektor kar prerjavijo, tako da je moral menjati tisti del. No pa še kaj bi se našlo.

Tako bom rekel, avto ni vreden tega denarja. Take stvari se ne bi smele dogajati pri Toyoti za ta denar. Upam, da se ti dal kaj koristnih informacij.

Lep dan želim še naprej,
Dejan
Sej nimaš kej! Tko je pa nč drugač!

It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE !

Uporabniški avatar
alexmazda
Novinec

Napisal/-a alexmazda Če jul 26, 2007 10:04 am

govoriš, kot da je ta avto prava katastrofa.... nevem no,...

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dskrab Če jul 26, 2007 12:00 pm

Sploh ne, nič tako ne govorim kot da je katastrofa. Samo pač naštel sem napake (hibe), ki jih ima ta avto. Njemu sem pa samo odgovoril na vprašanje. Saj niso ne vem kakšne napake to, samo pač človek pričakuje več od takega avta ne pa da se pojavljajo take napake.
Sej nimaš kej! Tko je pa nč drugač!

It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE !

Uporabniški avatar
Scorp
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a Scorp Če jul 26, 2007 11:12 pm

dskrab: hvala za info.....tocno take informacije potrebujem ker se meni tudi zdijo mal predrage.... Kako pa je kaj s servisi; so dragi?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov