Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Aly
Nov uporabnik

Napisal/-a Aly Pe jul 27, 2007 1:30 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Glej foter mi ni nikol daval da bi reko plača temu lahko. Jaz sem pač delal pr njemu, pa vrjemi da zato ker je foter, da bi mel privilegije al pa kaj, ni res to. Isto me je gnal kot ostale . Pa nisem nikol mel nič proti temu, al pa da bi se pritoževal, ker se mi je zdelo prav to da se nekaj naučim.
Sem pač za tisto kar sem delal, šel na morje.

Avte sem pa menjaval enga za drugega, pa neko doplačilo, zdaj zadnjega pa ena za ena, in to pomeni da so mi vse kupli? Ni res.

Pa če že koga tak muči,ja so mi pomagali včasih pri registraciji, pa tud ne vsega. Hvalabogu če so lahko.

LP pa sorry za off

Pa saj ni nič narobe s tem da so ti malo pomagali. Več je tukaj takih ki si marsičesa brez svojih staršev ne bi mogli privoščit in se delat frajerje in kritizirat vse povprek, ampak to ni point...nehajte na tak način metat ljudi v en koš, vsakdo ki me pozna ve da sem nor če dam avto za manj stran in to sem želel v opombah jasno povedat, da me ne bi klicali raznorazni in mi ponujali 3000€ zanj. In če tebe moti na kak način sem to napisal, zadrži to zase, če te moti zakaj ga sploh prodajam...te en qurc briga, ampak sem ti tud na to odgovoril, če pa vas moti cena, ste pa eni tistih ki bi imeli vse zastonj, samo vaši avti naj se prodajajo po realni ceni, ne? Ko pa boš avto v živo videl, in videl vse posodobitve in kolk denarja, truda in časa je bilo vloženega vanj, pa boš vedo zakaj taka cena (5000€). Ampak to ne bi blo fer ne? To je Hondaš, dajmo ga zašinfat ker sigurno je vase in v svoj avto zagledan mulec. Resnica je daleč od tega!

Lp,Aly
Honda Civic 1.4i

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Pe jul 27, 2007 1:33 pm

OGlas je tak deloval. Če smo narobe razumeli, pač smo ne. Pomojem se sam zavedaš tega, da ko nekdo da tak oglas poleg honde oz. opis, bo takoj vsak pomislo na zagriženega v hondo zagledanega hondaša, ko misli da je boga za jajce prijel. Če me razumeš kaj hočem povedat.

;)
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Pe jul 27, 2007 1:33 pm

mah js ne vem ce je to realna cena al ne...ce ga bos prodal pol pa je ze vreden tega denarja....drugace avtek res zgleda lep...no upajmo da bos dobil tolko zanj kolko isces, tisti ki se pa vam zdi predag pa glejte druge avte ki so cenejsi oz imajo vec opreme in so mlajsi...pac...tko je......kaj se sploh obremenjujeste s tem :)
LP
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe jul 27, 2007 1:38 pm

@Aly off:

cesa vse ne dozivis ko prides z dopusta...
ah ja... uglavnem ne vem kaj je tebe prijelo da moras sedaj ze to veliko godljo
spet poudarjat v tej temi katera je namenjena samo in izkljucno komentarijem na
linke oz. na slike ZRIHTANIH vozil... pa saj je bilo ze preveckrat povedano da ni vazno
kaksna znamka je to kar nekateri posamezniki ki to delajo (nismo to spet vsi na a.com)
to pomeni metati v isti kos... tako da taksne polemike zglajujte preko PMja
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Aly
Nov uporabnik

Napisal/-a Aly Pe jul 27, 2007 1:40 pm

Dariooo je napisal/-a:mah js ne vem ce je to realna cena al ne...ce ga bos prodal pol pa je ze vreden tega denarja....drugace avtek res zgleda lep...no upajmo da bos dobil tolko zanj kolko isces, tisti ki se pa vam zdi predag pa glejte druge avte ki so cenejsi oz imajo vec opreme in so mlajsi...pac...tko je......kaj se sploh obremenjujeste s tem :)
LP

Aj to mi vsi rečejo, eh pusti ta a.com, tu so sami...ampak ni res, =bemu, saj pa ne morejo tak obravnavat vsakega no, nisem jaz nek mozolast pubec s staro Hondo v katero sem zaljubljen, ampak že umirjen človek z družino, ki si je pač zaželel večjega avta zarad malega otroka.
Lp,Aly
Honda Civic 1.4i

Uporabniški avatar
ru7
Novinec

Napisal/-a ru7 Pe jul 27, 2007 2:58 pm

Nima smisla pri njih ;)
I would make no more than 0.5 horsepower. A horse can make 1, and since I'm not a horse, then 0.5 hp sounds like a good figure.

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Pe jul 27, 2007 3:05 pm

Aly je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:mah js ne vem ce je to realna cena al ne...ce ga bos prodal pol pa je ze vreden tega denarja....drugace avtek res zgleda lep...no upajmo da bos dobil tolko zanj kolko isces, tisti ki se pa vam zdi predag pa glejte druge avte ki so cenejsi oz imajo vec opreme in so mlajsi...pac...tko je......kaj se sploh obremenjujeste s tem :)
LP

Aj to mi vsi rečejo, eh pusti ta a.com, tu so sami...ampak ni res, =bemu, saj pa ne morejo tak obravnavat vsakega no, nisem jaz nek mozolast pubec s staro Hondo v katero sem zaljubljen, ampak že umirjen človek z družino, ki si je pač zaželel večjega avta zarad malega otroka.
Lp,Aly

No nevem, pač problem je lepo viden. Začelo se je pri prvi hondici, ki je imela visoko ceno in pa avto star 15 let. in so začeli skoraj vsi to delat. Npr če sem prov razbral prodajaš tisto plavo hondico. Za tisto bo kakšen ljubitelj takšnega avta sigurno odštel 5k €. Res vidi se mu da je avto "očuvan" pač da si pazil nanj. Sicer pa tako kot če vedno pišem. Ne vem zakaj se drugi uporabniku a.com-a ne morejo zadržat. Pa kaj point te teme je da se lepijo sem linki in slike do predelanih avtomobilov, ne pa da se kregate kot po vseh temah že, kakor je notri omenjena začetnica "H". Že ja pa Honda je pa ono pa tretje pa drugo vse ostalo je samo avto ne. Vsi avti imajo dobr in slabe lastnosti. Ne morejo pa vsi imet enaka napake in dobre zadeve. Npr hondi je uspelo pri 1.6 mašini dobit 160KM ko npr druge znamke imajo motorje 1.9 ali pa 2.0 pa opazil sem tudi 2.5 motorje ki imajo pač 160 KM ali pa blizu tega. Res da pa pri hondi so motorji mogoče malenkost bolj vzdržljivi kot pri drugih, pa pač zato honde pokopa pleh, ki je v slabšem stanju kot pri drugih. Zapomnite si za vedno, noben avto ni idealen, tudi formula se pokvari in ima pomankljivosti, ali pa buggati ali kaj je že 1001KM moč motorja, ja odštel boš veliko miljonov ampak avto se bo še zmeraj pokvaril, mogoče malo kasnej ampak še zmeraj se bo pokvaru. Jaz bi osebno priporočal, da se uvede novo pravilo na a.com-u, kdor bo začel čez hondo govorit, dobi opozorilo in rešena zadeva. Ker enostavno v skor ketro koli temo greš gledat se začnete kregat. Hoče en čisto nedovčen človek vprašat mnenje o hondi, pa pač pove da je to vredu avto. Se že oglasite drugi in zasmetite temo in potem namesto da bi bile 2 uporabni strani nasvetov je pa 20 strani neuporabnih. Zdaj boste začeli na kateri strani sem. Ne na hondini niti proti hondini ampak sem na svoji strani. Mislim res posvinjate vsako možno temo ko je kaj v zvezi z hondo. Če ne se bo pač zaklenila ta tema pa se bo ustvarilo Zrihtani avti na prodaj v4 (brez komentarjov) in pa druga tema zrihtani avtomobili v1 ( komentarji ), pa še takrat boste šli pisat v temo brez komentarjev.

Približno tako mi delujete Levo usmerjeni in pa Desno usmerjeni. Na sredini pa skoraj nobenga.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

matia
Novinec

Napisal/-a matia Pe jul 27, 2007 3:45 pm

:clapclap

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Pe jul 27, 2007 4:15 pm

Priponke
twingo1.jpg

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Pe jul 27, 2007 4:24 pm

:pop: O mater, kaj prebiram tle :shock:.........nekatere so res prehitro izpustili iz vrtca.
Pa kaj je res treba vseh po vrsti šinfat. :roll:

Pa sorry za OT.
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
porihtano
Novinec

Kraj: KOROŠKA Prevalje

Napisal/-a porihtano Pe jul 27, 2007 4:44 pm

tti twingo pa ne je** nč vec....nor je :D
Slika

komen
Stalni uporabnik

Kraj: Ilirska bistrica

Napisal/-a komen Pe jul 27, 2007 4:44 pm

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1554687#
ni pretirano zrihtana, je pa strup od avta

pa če nimaste nič pametnga za povedat, se probite zadržat neumnih komentarjev in žaljivk :P
Priponke
honda.jpg
NOS is like a hot chick with STDs. You just want to hit it, but you're afraid of the consequences.

Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Pe jul 27, 2007 4:50 pm

Štrubelj je napisal/-a:ampak a ni to čudn, honde in njihove voznike kritizerajo samo tisti k vozjo švabe pa renoja, drugih pa še nism zasledil da bi šinfal... to je men mal čudn..

Zakaj bi blo cudno, logicno da simfajo samo oni ko majo doma nekaj bolsega, kaj bos te simfal ce mas sam doma se vecjo rajnglo.

Kar se pa tice starsev in avta pa bom se stotic napisal ... tak ko nas ne briga zakaj ti avto prodajas tudi tebe ne rabi kodo komu avto kupi.Smesno mi je da mecete naprej starse, ko da bi ti reko ne ata jaz nocem nove a6 jas bom raje sam sparal pa si bom ces 3 leta kupo civica 97'. Hvala bogu da ti starsi omogocijo kaj takega, ce bi jas bil poln dnarja itak da bi otrokom vse potsno, nor bi bil ce nebi ... nevem zakaj bi obsojal nekoga zaradi tega ker so njegovi starsi pac uspesni v zivljenju.
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe jul 27, 2007 4:58 pm

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1553491#

tok keša za 17 let star avto, no saj ni avto, ampak en kup plastike, naj si da gor napis LEGOLAND :P

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Pe jul 27, 2007 5:00 pm

oooooooooooooooooopet poceloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :D
pretirava ja :?

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Pe jul 27, 2007 5:10 pm

OT:
CockroaC je napisal/-a:[ nevem zakaj bi obsojal nekoga zaradi tega ker so njegovi starsi pac uspesni v zivljenju.

Ja, prav je da starši otrokom ''pomagajo'' ne pa da jim vse v ''rit stlačijo'', v tem je bistvena razlika. Če daš nekomu vse, nikol ne bo znal cenit kar ima, ker ne ve, kaj pomeni si to zaslužiti sam.

Na forumu se pa najbolj napihujejo ravno tisti, ki so res vse dobili na srebrnem pladnju.

LP
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Pe jul 27, 2007 5:15 pm

Senator podipram tvojo izjavo. Res nekateri dobijo avtomobile kar od tastarih, potem se pa npr čudimo kako se tam en pubec 20 letni prpela z BMW M6 ali pa Z3 in kaj podobnega. Ne rečem če ti kaj pomagajo ali pa npr da ti posodijo da si pač kupiš zadevo in potem po obrokih vrneš denar.

Ne pa da ti vse oni naredijo oz. kupijo. Če po resnic povem take jaz podpiram , dajim vse k rit prnesejo. Ker Ne more biti vedno ati pa mami. Potem ko gre to stran se ne znajdejo več. Potem pa ko so vajeni vsega luksuza morajo iti pa v srednji ali pa celo nižji rang zaradi denarnega prihodka, ki ga ni več toliko veliko kot pa prej.

Glede na to kar se je pa napisalo na prvi strani in vseh teh šinfanj - opravljanj o hondah in pa seveda nekaterih pametnih in pa ne pametnih off topicov, je tema prava za zaklep. Če prav to je odločitev moderatorjev in pa administratorja.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

komen
Stalni uporabnik

Kraj: Ilirska bistrica

Napisal/-a komen Pe jul 27, 2007 5:18 pm

kakšen je že naslov te teme :?: :?: :!: :!: :?: :roll: :ue
NOS is like a hot chick with STDs. You just want to hit it, but you're afraid of the consequences.

Slika

Gasper`
Novinec

Napisal/-a Gasper` Pe jul 27, 2007 5:34 pm

Mah problem je v tem, da je na tem forumu veliko mulcev, ki se niso razvili svojega "jaza" (osebnosti). Ko nekdo nekaj zacne ( v tem primeru kritiziranje cen hond) oni lepo ponavljajo za njim in pisejo v prazno. Pac so "in" v debati.

Na kratko receno, niso sposobni napisati enega normalnega posta (svojega mnenja, s svojimi besedami) razen seveda se podpisem, x2 ipd.

Tako da hondasi.. odpustite jim, saj ne vedo kaj pisejo..

My opinion ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov