Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Nakup diahatsu

da
3
30%
ne
7
70%

Skupaj glasov : 10

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Diahatsu charade 1.0

Napisal/-a sonček So jul 28, 2007 8:56 pm

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=54742
AVTOMOBILIZEM.com :: Poglej temo - Menjava vozila

No, nekaj sem že napisal v tej temi na zgornjem linku, no in odločam se, da bi kupil tegale diahatsu charade, avto bom rabil za 15 tkm/leto se prav ne bom z njim hodil nikamor na daljše proge ampak samo dnevno 70km po potrebi, pa me zanima, če ga je kdo imel in kako se kaj obnese. Poraba ? Vem pa tudi nekaj, da rade pokajo glave.Servisne intervale bom sam naredil,popravil tud sam, mislim, da bi bil cool avto glede na to, da sam mečem denar stran, imam še od fotra -50%bonifikacije. Sicer pa sem imel že kar nekaj boljših avtov, ampak sedaj je tako prišlo. Aja avto je letnik 90
Nakup DA ali NE
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So jul 28, 2007 10:59 pm

ne vem no, sam jst da za ta avto slišm, me kr zazebe.

Zdj, če ti je pr avtu pomembno sam to, d prideš iz točke A do točke B in d je mašina dobra, pa tud tko ohranjen, pol vzem. K sm vidu, da je v tisti temi govora o AX-u, bi jst na tvojem mestu raj AX-a.
Slika

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Re: Diahatsu charade 1.0

Napisal/-a Mojster Miha Ne jul 29, 2007 10:18 am

sonček je napisal/-a:http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=54742

No, nekaj sem že napisal v tej temi na zgornjem linku, no in odločam se, da bi kupil tegale diahatsu charade, avto bom rabil za 15 tkm/leto se prav ne bom z njim hodil nikamor na daljše proge ampak samo dnevno 70km po potrebi, pa me zanima, če ga je kdo imel in kako se kaj obnese. Poraba ? Vem pa tudi nekaj, da rade pokajo glave.Servisne intervale bom sam naredil,popravil tud sam, mislim, da bi bil cool avto glede na to, da sam mečem denar stran, imam še od fotra -50%bonifikacije. Sicer pa sem imel že kar nekaj boljših avtov, ampak sedaj je tako prišlo. Aja avto je letnik 90
Nakup DA ali NE

Najprej in predvsem : mislim, da se moraš najprej ti sam odločit kaj hočeš. Ker po mojem prepričanju še sam ne veš kaj bi. Sicer ima kot pravimo "vsako tele svoje vesele" - in vsak naj počne kar ga je volja.
Zame osebno je nenehno kupovanje in prodajanje neumnost.

Glede - Diahatsu Charade - pred veliko leti ga je imela punca - lahko rečem samo odličen avto - razen osnovnega vzdrževanja praktično nobenih stroškov z njim. 1x letno servis pa gas. Navadit se moraš zgolj na zvok 3-valjnika.

"Problem" je samo najti dobro ohranjenega. V tem primeru je moj glas "DA".

LP

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Ne jul 29, 2007 11:14 am

kaj nisem jasno povedal, da ne rabim tako dobrega avta, samo kot nuja, ker bom že kasneje, če bo to potrebno nabavil boljši avto kot je bil ta.
Sam tale diahatsu...kok pa tole porabi
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Re: Diahatsu charade 1.0

Napisal/-a Slicker Ne jul 29, 2007 11:17 am

sonček je napisal/-a:http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=54742

Nakup DA ali NE
:bow

Uporabniški avatar
porihtano
Novinec

Kraj: KOROŠKA Prevalje

Napisal/-a porihtano Ne jul 29, 2007 11:23 am

ce ga nucas sam tejk da nekam prieš pol ga vzem,k navs kaj zgubo!
poraba 6.5 tk mi je kolega rek....mu se ni počla glava
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov