plansar je napisal/-a:ej nevem :P kakšne so pa razlike v karoserijah? 1.9 ma diske uzad, 1.6 pa ne? So še kakšne razlike?
plansar je napisal/-a:Vidm da si kr poučen o 205kahA mogoče veš za kkšne papirje pa cifre?
plansar je napisal/-a:Kolk pa se kej vrtijo cene cifr, vem za ene za 300eur a je drago al pocen??? Jz bi mel rd čim manj komplikacij tko da bi sam slo. številke prestavu na nemško školko šou na tehničenga z prometno od teh št. in adijo... če se to da seveda! še zmer mi ni jasno, a če je avto oz. cifre odjavlen greš sam na UO pa ga prjavš, dobiš prometno greš na tehničnga pa je to to???
plansar je napisal/-a:Tist iz cifram bomo že nekak nardil, itak pa mislm it mal okol tehničenga oz. ga zrihtat s telefonomMah sej ne gledam tolk na to v kakem stanju je k ga itak mislm celga pol zrihtat, če je pa 15 let star pa itak ne more bit kej preveč ohranjen(razen izjem ki so pa 5000eur v nemčiji)! Drugač jih maš pa gor tud že za 300,400 eur sam tist so že res razvaline.
plansar je napisal/-a:Mah neki bomo že, 309ka mi pa neki ne potegne, bom kr na eno 205ko počaku
plansar je napisal/-a:Mah če te veseli avto rihtat kar mene definitivno, so tud tisti živci pa dnar poplačani k je avto fertik
plansar je napisal/-a:No tokle rjaste pa res neb kupu, pa kje si ti to staknu???Pa valde ne rjavijo vse tolkle???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov