Jst mam Lybro, pa se ne strinjam glih ad je slabo podvozje res pa da ni formula, ampak se kr lepo drži ceste. Poraba je med 7 in 8 litri večina relacija in avtocesta, med 120 in 180km/h. Motor mam 2.4 JTD 150hp, kar je kr dost za ta avto (~1400kg), mogoče bi ne blo slabo met še kakega konja zraven. Olja mi ne pije nič, je pa ers da mi je crknila neka elektronika not in da nova pride 800€, še iščem za rabljeno kje. Drgač je vožnja kr udobna, ni pa ravn ladja to.
Ozvočenje je od BOSE, kr lepo igra, ampak me res precej moti to, da je radio na kasete. Ven ga vzet ne moreš, edino v prtljažnik bi mogoče lahko monitral kak cd changer ali kaj podobnega. Zdaj imam not tisti kasetni adapter s kablom, kar pa ne daje ravno najboljšioh rezultatov ob poslušanju muzike, ker se vmes včasih sliši tisto prasketanje kasete.
Moti me tudi, da nima tempomata, dodatno motnriat ga pa zna bit problem (predvsem finančni), saj je kar precej dela.
Kar se tiče okvar, jst sm sicer kupil rabljeno uvoženo iz Italije. Najprej so šli brisalci (releji pravzaprav, noben strošek vse skupaj), potem črpalka za pranje šip (ne paše od fiata ali alfe, moram vprašat za sigurno ampak mislim da tudi ni prevelik strošek), potem tista že omenjena elektronika (glavna centrala če se prav spomnim, zaradi tega zdaj ne dela gretje zadnje šipe, ostalo je v redu). Potem se včasih težko prestavi v četrto? Ne vem če majo to vse Lybre ali je samo pri moji ta problem. Za menjat žarnice moraš imeti precej tanke prste.
Klima je avtomatska, dvopodročna, hladi ok. Odlagalnih mest je kar nekaj, tisti računalnik na sredini je vsaj pri meni predvsem za "okras", saj ne prikazuje ničesar pomembnega razen imen radijskih postaj - porabe npr ne bleži, mogoče je to stvar opreme.
Tk da jst sm na splošno kr zadovljen z njo, včasih se sliši kakega črička

Prtljažnik je verjetno precej manjši kot pri mondeu, čeprav se kako večjo stvar da peljat tudi v lybri, je pa treba potem že podirat zadnjo klop.
To kar se spomnim zdaj, če pa te še kaka reč zanima pa vpraši.