Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

nakup

da....razlož
3
60%
ne........razlož
2
40%

Skupaj glasov : 5

speaker
Nov uporabnik

Kraj: okolica Železnikov

seat cordoba l.98 za 900 evrov

Napisal/-a speaker Če avg 16, 2007 5:27 pm

Ponuja se mi cordoba l.98, 105 tkm, ki so 100 postov realni, avto je karoserijsko dobr, tud ok popravljeno.
je pa problem, ker sta obe blazini sporoženi.
Pa leva stran električnega pomika stekel je že mal slab motorček.

Kaj se splača, ker jaz mislim, da se, tiste blazine sploh nebi dajal not ampak volan zamenal in na desni neki zlimal skup, pa iskal dalje blazine....aja pa pas za šoferja neki j**e.
avto je skoz servisiran. Vožen malo večino mestna in včasih ac....da ne
Vem, da je avto zaleten, ampak ok popravljeno.

lp
Zadnjič spremenil speaker, dne Če avg 16, 2007 7:01 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če avg 16, 2007 5:30 pm

900 je skoraj zapstojn,daj prilimaj kake slike

p.s. jaz bi na tvojem mestu vzel avto!
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

speaker
Nov uporabnik

Napisal/-a speaker Če avg 16, 2007 5:31 pm

avto je rezerviran,
lp

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če avg 16, 2007 5:33 pm

lani smo seat cordobo 1.4 letnik 1996ter 150 000 km in brez kakrsne koli opreme razn meglenk prodali lani za zelo zelo dober denar 650 000 SIT ampak je bil avto ohranjen v nulo....tak da si skoraj zapstojn kupo,daj čimprej objavi slike kake!

krokodil
Nov uporabnik

Kraj: miklauz

Napisal/-a krokodil Če avg 16, 2007 5:56 pm

patrik ta kordoba nima airbegov.in je auto za 1000€ cenejši či jih nima. :roll:
opel astra....... zakon

krokodil
Nov uporabnik

Kraj: miklauz

Napisal/-a krokodil Če avg 16, 2007 5:58 pm

lenivec je napisal/-a:ne vzami, je prenevarn za nadalnjo vožno če je že bil v enem kokretnem čelnem trku.

ni nujno da je biu dosti zlaman lahko je malo pa so erbegi se sprožli.
opel astra....... zakon

speaker
Nov uporabnik

Napisal/-a speaker Če avg 16, 2007 5:58 pm

lenivec je napisal/-a:ne vzami, je prenevarn za nadalnjo vožno če je že bil v enem kokretnem čelnem trku.

oh, ni bil čelno zaleten, ampak je zapelal na en hud robnik in je stolkla odbijač, mal havbo in sprožila sta se blazini.

Zakva ne kupt,

avto je bil dobr popravljen in sem se tud 5 km z njim peljal ampak brez problemov.

Prosim za čim več info.

lp

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če avg 16, 2007 6:00 pm

krokodil če je že 1000€ cenejša brez airbagov še je vedno za mali denar!

p.s. če nima airbagov tudi še ne pomeni da je nevarna....daj slike gor da jo vidimo

speaker
Nov uporabnik

Napisal/-a speaker Če avg 16, 2007 6:04 pm

ja in kje naj dobim slike, pravim, da sem dobil info.prek vez, ker so zvedl, da pa jaz kopujem cenejši avto. lp

speaker
Nov uporabnik

Napisal/-a speaker Če avg 16, 2007 7:43 pm

jest jo bom vzel.

Napake bom zrihtal, aribaga prideta cca 200€, levi pomik stekel cca 20€ motorček (zaenkrat še dela, sam full slabo gor vleče šajbo), pas voznikov, kaj pa vem 20€ (IT.bom tam ga dobil), drugo je pa res tako kot mora bit.
lp

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Napisal/-a KARL ABARTH Če avg 16, 2007 8:52 pm

speaker je napisal/-a:jest jo bom vzel.

Napake bom zrihtal, aribaga prideta cca 200€, levi pomik stekel cca 20€ motorček (zaenkrat še dela, sam full slabo gor vleče šajbo), pas voznikov, kaj pa vem 20€ (IT.bom tam ga dobil), drugo je pa res tako kot mora bit.
lp

Upam, da si pred odločitvijo avto dobro pregledal in si prepričan v stanje vozila.

Moraš se zavedat naslednjega : če si slabo pregledal in ocenil, lahko kupiš predvsem veliko stroškov, izgubljenega časa in živcev in kar je najvažnješe dvomljivo varnost.

LP

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Če avg 16, 2007 9:02 pm

... za to ceno gre v nakup brez rizika - toliko je vredna če jo razkopa po delih ... :D jaz bi jo definitivno vzel ker je letnik dokaj ok. prodaš brez straha porihtano v nulo za najmanj 1000 eur razlike v plus in to brez problema ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

speaker
Nov uporabnik

Napisal/-a speaker Če avg 16, 2007 9:03 pm

KARL ABARTH je napisal/-a:
speaker je napisal/-a:jest jo bom vzel.

lp

Upam, da si pred odločitvijo avto dobro pregledal in si prepričan v stanje vozila.

Moraš se zavedat naslednjega : če si slabo pregledal in ocenil, lahko kupiš predvsem veliko stroškov, izgubljenega časa in živcev in kar je najvažnješe dvomljivo varnost.

LP

ja dobr skor 1 uro sem bulu ke v avto, karoserija dobra, motor dober, spodnji del motorja nepoškodovan in suh, sam motor neopran, suh, morda malo ampak nič kaj nenavadnea, notranjost dobra, menjalnik lepo dela, šklopka primea dobr, pele se dobr, brez treslajave, podvozje dobro....ni kej več az razmišljat, kupt pa je.

Ko jo bom dam prpelu, se bom pa oglasu gor, takrat jo bom komletno totalno pregledal od sprednjega konca avta do zadnjega,....

Avto je pocen, ker je brez airbagov, ampak se da nadomestit tud, da so brez.

speaker
Nov uporabnik

Napisal/-a speaker Če avg 16, 2007 9:07 pm

Mad je napisal/-a:... za to ceno gre v nakup brez rizika - toliko je vredna če jo razkopa po delih ... :D jaz bi jo definitivno vzel ker je letnik dokaj ok. prodaš brez straha porihtano v nulo za najmanj 1000 eur razlike v plus in to brez problema ... L.p. Mad

hvala ampak nisem tok butast, da bi jo pa zrihtal pa prodal...raje kupm solidno cordobo in jo sam z veseljem rihtam, ker potem vem kaj mam.

Sem pa avto pregledal, nov ni ane je pa vredne 2x tega denarja v takem stanju z blazinami

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Če avg 16, 2007 11:59 pm

speaker je napisal/-a:
Mad je napisal/-a:... za to ceno gre v nakup brez rizika - toliko je vredna če jo razkopa po delih ... :D jaz bi jo definitivno vzel ker je letnik dokaj ok. prodaš brez straha porihtano v nulo za najmanj 1000 eur razlike v plus in to brez problema ... L.p. Mad

hvala ampak nisem tok butast, da bi jo pa zrihtal pa prodal...raje kupm solidno cordobo in jo sam z veseljem rihtam, ker potem vem kaj mam.

Sem pa avto pregledal, nov ni ane je pa vredne 2x tega denarja v takem stanju z blazinami
... :tomidelej: L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Pe avg 17, 2007 9:04 pm

speaker je napisal/-a:Ko jo bom dam prpelu, se bom pa oglasu gor, takrat jo bom komletno totalno pregledal od sprednjega konca avta do zadnjega,....

čakamo :)

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Pe avg 17, 2007 9:24 pm

Če je sprožilo eb je tudi zategovalec pasov sprožilo če je bila privezana mora tudi to zamenjati obvezno, ker bo drgač v šipo letel če bo nuja :shock: :idea: ;) .

speaker
Nov uporabnik

Napisal/-a speaker Pe avg 17, 2007 9:53 pm

Ivan36 je napisal/-a:Če je sprožilo eb je tudi zategovalec pasov sprožilo če je bila privezana mora tudi to zamenjati obvezno, ker bo drgač v šipo letel če bo nuja :shock: :idea: ;) .

in kok naj bi to koštalo vse skupaj (airbag,rač.delo,pasova). nakup rabljenih delov
lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov