lenivec je napisal/-a:ne vzami, je prenevarn za nadalnjo vožno če je že bil v enem kokretnem čelnem trku.
speaker je napisal/-a:jest jo bom vzel.
Napake bom zrihtal, aribaga prideta cca 200€, levi pomik stekel cca 20€ motorček (zaenkrat še dela, sam full slabo gor vleče šajbo), pas voznikov, kaj pa vem 20€ (IT.bom tam ga dobil), drugo je pa res tako kot mora bit.
lp
KARL ABARTH je napisal/-a:speaker je napisal/-a:jest jo bom vzel.
Napake bom zrihtal, aribaga prideta cca 200€, levi pomik stekel cca 20€ motorček (zaenkrat še dela, sam full slabo gor vleče šajbo), pas voznikov, kaj pa vem 20€ (IT.bom tam ga dobil), drugo je pa res tako kot mora bit.
lp
Upam, da si pred odločitvijo avto dobro pregledal in si prepričan v stanje vozila.
Moraš se zavedat naslednjega : če si slabo pregledal in ocenil, lahko kupiš predvsem veliko stroškov, izgubljenega časa in živcev in kar je najvažnješe dvomljivo varnost.
LP
Mad je napisal/-a:... za to ceno gre v nakup brez rizika - toliko je vredna če jo razkopa po delih ...jaz bi jo definitivno vzel ker je letnik dokaj ok. prodaš brez straha porihtano v nulo za najmanj 1000 eur razlike v plus in to brez problema ... L.p. Mad
...speaker je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... za to ceno gre v nakup brez rizika - toliko je vredna če jo razkopa po delih ...jaz bi jo definitivno vzel ker je letnik dokaj ok. prodaš brez straha porihtano v nulo za najmanj 1000 eur razlike v plus in to brez problema ... L.p. Mad
hvala ampak nisem tok butast, da bi jo pa zrihtal pa prodal...raje kupm solidno cordobo in jo sam z veseljem rihtam, ker potem vem kaj mam.
Sem pa avto pregledal, nov ni ane je pa vredne 2x tega denarja v takem stanju z blazinami
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov