kinki je napisal/-a:emilson hvala
ja pravilno sklepaš kupujem passata TDI-ja ker ga ima tudi sodelavec in sem se kar navdušil nad njim. On sicer vozi 115ps, sam pa sem sprva gledal 130ps sedaj pa bolj ciljam na 100ps. Ker pa sem že omenil, da se bom kar zapufal za celoten znesek, ker drugače pač ne gre, bi resno rad premlel čim več podatkov in poizkusil ( upam, da bo uspelo ) kupiti dober stroj. Ampak bomi vidli, saj pravim bega me ker ne vem kaj naredit ali kupiti mlajšega z x kilometri ali mogoče leto ali dve starejšega z ito kilometri-tvoje mnenje
kaj pa golf IV variant ali mogoče Bora-kako je kaj s prostorom .
kinki je napisal/-a:emilson hvala
ja pravilno sklepaš kupujem passata TDI-ja ker ga ima tudi sodelavec in sem se kar navdušil nad njim. On sicer vozi 115ps, sam pa sem sprva gledal 130ps sedaj pa bolj ciljam na 100ps. Ker pa sem že omenil, da se bom kar zapufal za celoten znesek, ker drugače pač ne gre, bi resno rad premlel čim več podatkov in poizkusil ( upam, da bo uspelo ) kupiti dober stroj. Ampak bomi vidli, saj pravim bega me ker ne vem kaj naredit ali kupiti mlajšega z x kilometri ali mogoče leto ali dve starejšega z ito kilometri-tvoje mnenje
kaj pa golf IV variant ali mogoče Bora-kako je kaj s prostorom .
hladni je napisal/-a:sam prekleto dobro poznam passata, ko smo ga kupoval sem pač mislil da bomo boga za jajce zgrabili in potem celo dali aro in vse. Saj ne rečem, avto solidno zgleda, kvaliteta dobra,dobri motorji. Odločilna je bila vožnja, ki je za moje pojme udobna vendar zdaleč ne športna ker se avto zelo nagiba, vsaj 2002 letnik za kasneje ne vem če je kaj boljše. Pač avto nima nekega vau efekta na sebi. Mazda pa je že popolnoma nekaj drugega, športna,lepa,bogata oprema. Pol pa še navduši z 1.mestom po kvaliteti že par let zapored. Kak komu, treba se je peljat kr sam najbolše veš kaj hočeš. Passat spoh karavan je delovni avto, največ je službenih, imajo ga obrtniki...največ zidarji, pa zavarovalniški zastopniki.(malo za hec malo za res)
Dragč pa ne me narobe razumet, sam mam seata in zato ne preferiram japonca,sem pač realen in nepristranski.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov