zanima me če gdo ve kako je z papirji v nemčiji ??? uvozil bi nek uštiman avto iz nemčije ampak tu nastane problem :S ne wem kako je potem z homologacijo pr8 pomagajte če znate
Prvo se pozanimaj, če se ga sploh da pri nas spraviti v promet. Glede na letnik, bi rekel, da se ga ne da. Vsak pripeljan avto pa gre na posamični homologacijski pregled in rabiš papirje.
Mora biti EURO2 standarda, pa mislim da ne bo problemov.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
am do katerega letnika pa potem lahko uvoziš???
alpa če bi kle pr ns dobu eno streseno isti model kt tale pa kupm mam za dele pa sam papirje bi meu pa za to ????
glih sem hoto napisat da če bi malo tk probav neki naredit kako prometno od druge ... pa če ti bo že ratalo pa jo dov prepelat prage meji meni nekot nepašejo tu gr na tto hondico
če bi jo predelav na euro2, bi se jo mogl dat registrirat v sloveniji. V nemčiji je nekaj takih delavnic kjer to počnejo in ti izdajo tudi certifikat kjer piše da ustreza euro2 normi...