Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
strmi
Novinec

Napisal/-a strmi To avg 28, 2007 8:41 am

točn, pa glej da si izboriš pri prodajalcu par mesečno garancijo, pa čeprav jaz osebno ti je za moj voz nebi dal (12 mojih avtov prodanih v 10 letih, pa še nism dau nobenmu garancije - kupi, dnar naštej, pa teraj z mojga dvorišča) - definitivno garancijo. js sm si jo izboru ko sm kupu megana 02, mi je prodajalc pisno potrdu da so jermeni menjani, zdej pa samo čakam kaj bo. verjetn bo zmagala zdrava pamet pa bom jih kar zamenjal
LP S.
www.spletnideli.si - avtodeli za vsa vozila

danny
Novinec

Napisal/-a danny To avg 28, 2007 9:42 am

Pri nakupu rabljenega avtomobila (npr. vrednost več kot 5000eur) bi jaz vsakemu svetoval da zamenja jermena in ne glede na vse knjižice... Drugače je pa mogoče včasih tudi kupit avto od znanca... z znanimi kilometri... ampak tu je lahko tud problem: avto namreč 150kkm dela kot urca, pol pa zamenja lastnika pa veliko stvari crkne.... ali pa: Avto skos nagaja, veliko se zamenja in lastnik se odloči za prodajo.... Jaz bi raje kupil drugega....

kilometri bodo pa vedno neznanka....

Poznam avto z realnimi 60kkm pa ker ni bilo olja v motorju je motor enako zmahan kot drugi avto z 400kkm, tako da tudi števec če pravilno kaže ti ne pove vse....
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov