Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

zeeone
Nov uporabnik

nova Kia Carens

Napisal/-a zeeone To avg 28, 2007 8:21 pm

Med enoprostorci je zelo ugodna ponudba za novega carensa, združuje (vsaj meni) všečno obliko in notranjost, ugodno ceno in jamstvo za 5 let, posebej mi je zanimiv 2.0 dizel motor s 140 KM. Ali je kdo že v tem modelu sedel oz. ga preizkusil in kakšno mnenje imate v primerjavi alternativami... touran, scenic, c-max, ipd. Ker mi testna vožnja ni ravno na dlani (v bližini), časa za daljšo pot pa nimam, bi bilo vsakršno mnenje dobrodošlo.

LP

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower To avg 28, 2007 8:44 pm

Na tem vozilu imaš 5 letno garancijo in neoomejene kilometre. Imaš 7 sedežno verzijo in 5-sedežno 2 sedeža so doplačilo. Imaš tudi lahko avtomatski menjalnik ročni menjalnik ima 6 prestav 2.0 CRDI. Zelo je prostoren. Vsi ki so ga do sedaj kupili so zadovolni.

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus To avg 28, 2007 8:48 pm

Crash testi? prejšnji je bil razočaranje, kako je s sedanjim?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To avg 28, 2007 8:53 pm

phoebus je napisal/-a:Crash testi? prejšnji je bil razočaranje, kako je s sedanjim?

http://www.euroncap.com/tests/kia_carens_2007/291.aspx

Slika
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
partty
Novinec

Napisal/-a partty Sr avg 29, 2007 7:45 pm

Jaz sem ga oz. jih vozil. Avto je zelo udoben in prostoren, pregleden, stabilen na cesti. Zelo kakovostne plastike in kakovostna izdelava (sicer nebi škodlo kaj več kroma). 2.0CRDi zelo dobro povleče (porabe nisem gledal). Edina slabost, ki sem jo opazil so dolgi hodi menjalnika s bencinskim motorjem.
Kar se tiče cen pa ne vem, je pa zelo dobr avto.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov