BMWz0r je napisal/-a:p.s. predvidevam da gledas do 100kw max zaradi zavarovanja. Naj te opomnim da 320d spada v visji zavarovalni razred (100 - 130kw) tko da ce res mislis uzet 320d ti je bolj da uzames sestaka.
BMWz0r je napisal/-a:(jebes dizla kar je pod 2.0)
p.s. predvidevam da gledas do 100kw max zaradi zavarovanja. Naj te opomnim da 320d spada v visji zavarovalni razred (100 - 130kw) tko da ce res mislis uzet 320d ti je bolj da uzames sestaka.
vwturbo je napisal/-a:BMWz0r je napisal/-a:(jebes dizla kar je pod 2.0)
p.s. predvidevam da gledas do 100kw max zaradi zavarovanja. Naj te opomnim da 320d spada v visji zavarovalni razred (100 - 130kw) tko da ce res mislis uzet 320d ti je bolj da uzames sestaka.
1. 318d in 320d sta oba 2.0 (199x)
2. 100kW pade v razred 80-100, to pa vem zato ker ga imam sam!
FBR je napisal/-a:Kar se pa tič bencinar vs. diesel. Jaz tukaj ne bi veliko razmišljal in bi vzel diesla. 5k, 10k ali pa 30k kilometrov na leto. Z dieslom prišparaš. Pri manj prevoženih prišparaš manj pri več prevoženih pa več. Problem je samo če je v nabavni ceni med obema prevelika razlika.
BMWz0r je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Kar se pa tič bencinar vs. diesel. Jaz tukaj ne bi veliko razmišljal in bi vzel diesla. 5k, 10k ali pa 30k kilometrov na leto. Z dieslom prišparaš. Pri manj prevoženih prišparaš manj pri več prevoženih pa več. Problem je samo če je v nabavni ceni med obema prevelika razlika.
Fant on kupuje BMWja in ne renaulta,fiata,opla itd
gepl83 je napisal/-a: Kupujem avto, med njimi je tudi BMW, ...
BMWz0r je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Kar se pa tič bencinar vs. diesel. Jaz tukaj ne bi veliko razmišljal in bi vzel diesla. 5k, 10k ali pa 30k kilometrov na leto. Z dieslom prišparaš. Pri manj prevoženih prišparaš manj pri več prevoženih pa več. Problem je samo če je v nabavni ceni med obema prevelika razlika.
Fant on kupuje BMWja in ne renaulta,fiata,opla itd
BMWz0r je napisal/-a:vwturbo je napisal/-a:BMWz0r je napisal/-a:(jebes dizla kar je pod 2.0)
1. 318d in 320d sta oba 2.0 (199x)
2. 100kW pade v razred 80-100, to pa vem zato ker ga imam sam!
Ne razumem kaj si hotu povedat. Sej nikjer nisem reku da je 318d 1800cm ali podobno.Sej ima tudi 316 = 1.8 masino itd.
Kar se pa tice KW sem pa samo vedu da je o 100-130kw zvarovalni razred (ker sam spadam v tega) zato sem tudi omenil, nisem pa vedu da je vspredaj se nad
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov