Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To sep 04, 2007 7:49 am

Mislim da ga ima tale tudi, Dynamique oprema. Ravno danes ga vozim, sta mi ga starša posodila dokler zavarovanja za svojega ne uredim. Sedim že lahko notri, to ni problem, problem je da sem sključen v sedežu, saj je več kot očitno premajhen zame (nekako vbočen mi deluje), in volan je predaleč, tako da moram imeti sedež razmeroma blizu in pokonci. Ne vem, vsi avtomobili v tem razredu, katere sem do sedaj vozil, so mi samo potrdili da ta velikost avta ni zame.

Drugače škoda, ker poraba je res smešno nizka. Moji starši imajo zadnjih par tankov porabo 3,9 po BC. :shock:
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec To sep 04, 2007 7:54 am

Nixxon je napisal/-a:Mislim da ga ima tale tudi, Dynamique oprema. Ravno danes ga vozim, sta mi ga starša posodila dokler zavarovanja za svojega ne uredim. Sedim že lahko notri, to ni problem, problem je da sem sključen v sedežu, saj je več kot očitno premajhen zame (nekako vbočen mi deluje), in volan je predaleč, tako da moram imeti sedež razmeroma blizu in pokonci. Ne vem, vsi avtomobili v tem razredu, katere sem do sedaj vozil, so mi samo potrdili da ta velikost avta ni zame.

Drugače škoda, ker poraba je res smešno nizka. Moji starši imajo zadnjih par tankov porabo 3,9 po BC. :shock:

športen zic ;)
volan pa meni ni motil, dokler si nisem ajčka nabavu- ker le ta ma izredno pokončen volan, in se mi je potem v cliotu zdel mnogo preveč položen
lp

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To sep 04, 2007 1:10 pm

No ja, sedežu z dodatno bočno oporo še ne moreš rečt športen, ampak, ja, recimo Clio verzija športnih sedežev.
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov