Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
K@TJA
Novinec

Napisal/-a K@TJA Pe sep 07, 2007 9:18 am

ja tak je men je od alf za tak denar bolj všeč alfa 147 kot pa ta ko ti misliš,sam če zbiraš med tema dvema kot si napisu bi raj mela fiat stilona,lp

Uporabniški avatar
Torti
Novinec

Napisal/-a Torti Pe sep 07, 2007 10:51 am

Alfe 147 so ful lepe. Jaz sem jih tudi gledal,ampak na koncu mi je pretehtala racionalnost,ker mi ni bilo jasno zakaj taki denar za taki mali avto. Meni osebno je predraga za to kaj mi nudi,isto kot Golf. Pač moje mišljenje. ;)
Slika

Uporabniški avatar
Scorp
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a Scorp Pe sep 07, 2007 5:05 pm

O tej http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1596274 sem na Alfa Romeo forumu dobil ful slabo mnenje....

Uporabniški avatar
Scorp
Nov uporabnik

Napisal/-a Scorp Ne sep 09, 2007 2:56 am

No med brskanjem po avto.netu sem zasledil eno alternativo....vem da MG ji niso prevec zanesljivi pa to(sem prebrskal mal po forumu :) me pa zanima kako bi ga primerjali s stilotom in alfico...

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1551574

Uporabniški avatar
Scorp
Nov uporabnik

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So sep 15, 2007 5:56 am

Če kupuješ alfo staro deset let, si pusti v rezervi kakega tisočaka(evrov) ker nikoli ne veš kdaj te čaka kakšen nepredvidljiv izdatek - več al manj je pri vseh starih avtih tako, ampak pri alfi je pa to še bolj izraženo(prijatelj dela v avtotrgovini (Tramas) in povem iz pripovedovanj, kako je ko se kupi alfa - problematični : varijator faze, cink špulce, hitra obraba diskov in ploščic, ter predvsem ob slabem vzdrževanju oz. ob dotakanju neadekvatnih olj, ležaji ojnice ter dročniki ventilov in problematična letev volana (ni alfe, da nebi ob obračanju volana, v tem le pokalo in stokalo(nova letev stane okroglega tisočaka)))

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Ne sep 16, 2007 9:15 pm

sašo5 je napisal/-a:ni alfe, da nebi ob obračanju volana, v tem le pokalo in stokalo(nova letev stane okroglega tisočaka)))

Strokovnjak!!
Pridi k meni in probaj....če bo pokalo dam jaz za gajbo. če ne bo daš ti za 3 gajbe!!!
Nato greva še do par kolegov, kjer bomo zopet probali......"račun" je isti!
Zakaj za tri....ker širiš butaste "mama čula, mama rekla" in netočne stvri!!
Kdaj se dobima??

PS: pri 10 let starem avtu rabiš vedno še nekaj za nepredvidljive napake...
-bremza in diski se hitro obrabijo :lol: ja valda če kupi mulc "športno"alfo in jo potem še bolj "športno " vozi...kaj si pričakoval de so bodo debeljili :?:
lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov