Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Ne sep 02, 2007 9:40 pm

Jaz sem samo 2 našel na avto.net-u. Za najbolj prodajan Fiatov avto pa to niti ne bi smelo biti čudno, ali?

Poglej kolko se recimo Audijev, BMWjev, MBjev, itd... prodaja starih eno leto ;)

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi Ne sep 23, 2007 11:21 am

Že kaj novega? Si se že odločil ali ga mogoče že celo voziš?

LP

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne sep 23, 2007 1:11 pm

po razmisljanju in ogledovanju vseh moznih in nemoznih avtomobilov, preverjanju lastnega financnega stanja sem za zdaj nekak se odlocil da vozim svoj avto vsaj do izteka garancije, ta cas nasparam par evrckov pa kupim vsaj nakaj kar mi bo res ušeč, ker danes bi moral sklepati vse preveč kompromisov zaradi financnih omejitev. kupiti nov avto z manj opreme kot jo imam zdaj, mi pa nekak ni v interesu. zdajsni favoriti so astra gtc, punto sport m jet,...

kar se puntota tiče..je najbolj prodajan fiatov avtomobil ampak sport m.jet se ne prodaja ravno v ogromnih kolicinah, pa jih je vseeno veliko ne netu.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Andraz3d
Novinec

Napisal/-a Andraz3d Ne sep 23, 2007 2:12 pm

samo se en kratek komentar na fabio

dober avto, a se mi zdi da je 1.6 zgrešen motor. Po mojih kraktih izkusnjah precej anemicen za dandanasnje konkuriranje, predvidevam da je poceni za vzdrzevat, pokuri pa dosti. Preveč po mojih izkusnjah (9l). Fabia z dizlom se mi zdi bistveno boljsi nakup.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov