Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
javr
Novinec

Napisal/-a javr Pe sep 07, 2007 10:23 pm

ali kdo pozna tale avto ?

Slika

Prednost ali problem: vlečna kljuka.
Prednost: to je prvo, kar bi jaz montiral na novem avtu.
Slabost: ne vem, kaj so s tem twingom vlekli. Lahko da si je nekdo zvozil ves material za hišo, sedaj pa ga prodaja, ker je avto zdelan kot bi imel 290.000 prevoženih . Se to na avtu kje pozna, lahko avtomehanik ugotovi, ali je avto utrujen od vlačenja težke prikolice ?
Klical sem v avtohišo, če lahko vprašajo lastnika, za kakšne prevoze je uporabljal priklop, pa se jim ne zdi vredno. Na splošno sem dobil občutek, da jim je prodaja rabljenih avtomobilov bolj v breme kot v korist. Na email ti napiše, da je garancije 1 mesec, po telefonu ti reče, da je 8 dni... Pravijo, da je čisto normalno, da je avto v salonu mesec-dva, preden se proda, pa npr. kličeš na Renault servis Levec, pa pravijo, da se jim ne splača pisati oglasov na internet, ker avte takoj prodajo.... živa zmeda. Čisto malo še, pa bom obupal nad rabljenimi renoldi in kupil novo Kio za 5990€, ali koliko že je...
Kje bi našel podatke o tem, kakšna je razlika med Flamingo, Authentique, Expression, RN in kar je še tega ?

Uporabniški avatar
javr
Novinec

Napisal/-a javr Po sep 24, 2007 5:25 pm

prodaja se Twingo s stekleno streho. Kaj to pomeni ? Je to dobro ali slabo ? Glede na to, da stvari ne poznam, bi rekel slabo, ker mi ne bi pasalo, da mi poleti sonce sveti na glavo, klima pa piha mrzlo.
Se ta reč rada kvari, poka, pušča ? Še kakšne druge slabe/dobre lastnosti ?

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Po sep 24, 2007 5:35 pm

javr je napisal/-a:prodaja se Twingo s stekleno streho. Kaj to pomeni ? Je to dobro ali slabo ? Glede na to, da stvari ne poznam, bi rekel slabo, ker mi ne bi pasalo, da mi poleti sonce sveti na glavo, klima pa piha mrzlo.
Se ta reč rada kvari, poka, pušča ? Še kakšne druge slabe/dobre lastnosti ?

steklena streha je zakon 8) in imaš rolo ,da jo ne vidiš
glede klime si pa sam uravnaš kako hladno naj piha :idea:
Slika
Slika
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov