Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne maj 07, 2006 4:59 pm

@kljukec: našel brez problema ;)

Ja prodal sem. Sem šel fejst pod ceno. To pa zato ker sem že imel polno pi..o tega avtomobila in skakanja sem in tja. Pa se mi sploh ni več dalo ukvarjat s tem avtomobilom. Bolš da sem ga prodal. Fotr je en čas govoril, da ga bo kar zažgal. :D Tolk je bil jezn na to Kio. Bolš neki denarja kot pa kres za hišo ;)

Sklep: NIKOLI in res NIKOLI več kakšnega korejskega avtomobila. Manj kot jih vidim, bolj sem srečen ;) Dobro je - ena lekcija več.

Sedaj pa v petek po novega :-P :-P
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Ne maj 07, 2006 5:07 pm

čestitke ob prodaji :pij: ...kaj boš pa zdej kupil??
555

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Shebo Ne maj 07, 2006 5:11 pm

_BiStRi_ je napisal/-a:čestitke ob prodaji :pij: ...kaj boš pa zdej kupil??

Ja hvala ;)
Kupil bom VW Golf IV Treba Da Ide
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Ne maj 07, 2006 5:17 pm

Sh3bO je napisal/-a:@kljukec: našel brez problema ;)

Ja prodal sem. Sem šel fejst pod ceno. To pa zato ker sem že imel polno pi..o tega avtomobila in skakanja sem in tja. Pa se mi sploh ni več dalo ukvarjat s tem avtomobilom. Bolš da sem ga prodal. Fotr je en čas govoril, da ga bo kar zažgal. :D Tolk je bil jezn na to Kio. Bolš neki denarja kot pa kres za hišo ;)

Sklep: NIKOLI in res NIKOLI več kakšnega korejskega avtomobila. Manj kot jih vidim, bolj sem srečen ;) Dobro je - ena lekcija več.

Dej povej ker avto si mel,prevoženi,ohranjenost cena kako si ga prodal dal takoj,ga je odpeljal,kako naprej za dokumentacijo.....

lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne maj 07, 2006 5:22 pm

Sh3bO je napisal/-a:

Ja hvala ;)

Tako se govori kup golfa pa boš zadovoln sam glej da dobiš dobrega si reku novga al kako, jest v glavnem mam golfa 2 dizl letnik 88 in ga bom mel recimo min. 5 let ima jih čez 300 tkm , generalka je bla sam ne pr men pr prejšenjem kva pa nej servis delat na 10 tkm pa bo......brez popravil se da velik prevoz saj pri mojem.....
Zdej pa vzemi si čas in ne se zaletavat v prvi avto sej veš vsi so novejši....

lp

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Shebo Ne maj 07, 2006 5:32 pm

sonček je napisal/-a:

Dej povej ker avto si mel,prevoženi,ohranjenost cena kako si ga prodal dal takoj,ga je odpeljal,kako naprej za dokumentacijo.....

lp

Bila je Kia Sephia LS 1.5, letnik izdelave '98, prvič registriran '99 imela je 109.000 km. Kar se pa tiče ohranjenosti.. hm.. tu bi pa lahko roman napisal. Bila je poškodovana (neznani ljudje s parkirišč) zadnja leva vrata, prednji levi blatnik, zadaj levo in desno, toča jo je enkrat dobila, s ključem porisana (seveda namerno)... pa še bi lahko naštevali.

V avtu je pa tako: gretje zadnje šipe je delalo občasno, prav tako centralno zaklepanje, ventilator na 2. stopnji ne dela več, ventilator je nekaj cvilil... pa še bi lahko naštevali. Avto kot celota je katastrofa - od izdelave do materialov.

Menjal sem kuplungo pri cca. 94.000, 3.000 km nazaj pa mi je zaribal menjalnik - difernecial šel po gobe, iz tretje mi je ven metalo...

Prodal sem jo za nekaj čez 200k (hvalabogu da sem se je rešil :pray: ) nekemu hendlerju. Avto smo peljali v Šentjur (moj kolega je peljal Multiplo, ki jo je ta tip tudi tam kupil), vse papirje sva zrihtala. Jutr gre pa moj fotr (on je uradni lastnik) na UE da avto odjavi, overi pogodbo o komisijski prodaji in pol vse skupi mu pošljem v Šentjur. To bi bilo to.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Shebo Ne maj 07, 2006 5:34 pm

sonček je napisal/-a:
Sh3bO je napisal/-a:

Ja hvala ;)

Tako se govori kup golfa pa boš zadovoln sam glej da dobiš dobrega si reku novga al kako, jest v glavnem mam golfa 2 dizl letnik 88 in ga bom mel recimo min. 5 let ima jih čez 300 tkm , generalka je bla sam ne pr men pr prejšenjem kva pa nej servis delat na 10 tkm pa bo......brez popravil se da velik prevoz saj pri mojem.....
Zdej pa vzemi si čas in ne se zaletavat v prvi avto sej veš vsi so novejši....

lp

Avto imam že zaaran in grem v petek po njega.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne maj 07, 2006 5:37 pm

Sh3bO je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:

lp

Bila je Kia Sephia LS 1.5, letnik izdelave '98, prvič registriran '99 imela je 109.000 km. Kar se pa tiče ohranjenosti.. hm.. tu bi pa lahko roman napisal. Bila je poškodovana (neznani ljudje s parkirišč) zadnja leva vrata, prednji levi blatnik, zadaj levo in desno, toča jo je enkrat dobila, s ključem porisana (seveda namerno)... pa še bi lahko naštevali.

V avtu je pa tako: gretje zadnje šipe je delalo občasno, prav tako centralno zaklepanje, ventilator na 2. stopnji ne dela več, ventilator je nekaj cvilil... pa še bi lahko naštevali. Avto kot celota je katastrofa - od izdelave do materialov.

Menjal sem kuplungo pri cca. 94.000, 3.000 km nazaj pa mi je zaribal menjalnik - difernecial šel po gobe, iz tretje mi je ven metalo...

Prodal sem jo za nekaj čez 200k (hvalabogu da sem se je rešil :pray: ) nekemu hendlerju. Avto smo peljali v Šentjur (moj kolega je peljal Multiplo, ki jo je ta tip tudi tam kupil), vse papirje sva zrihtala. Jutr gre pa moj fotr (on je uradni lastnik) na UE da avto odjavi, overi pogodbo o komisijski prodaji in pol vse skupi mu pošljem v Šentjur. To bi bilo to.

Zdej pa golfa drugač pa dobr da si jo prodal, ...
Sam ti lahko rečem da je st sem tak da nikol ne bom mel korejca al pa renoja al pa fiata al pa citroena al pa pegoja to je pa tud vse.

lp

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Ne maj 07, 2006 5:43 pm

PEGOJA js tud nikol ne bi mel ;) ;)

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne maj 07, 2006 7:01 pm

maniaxxx je napisal/-a:PEGOJA js tud nikol ne bi mel ;) ;)

Ne vem lahko ti povem da za pegoja 206 velik problemov saj soseda jih je mela prvič ji je zakuhal posledica $$$$ ah ne smem hodt iz teme.

V glavnem dobr da si prodal pa je.

lp

colos
Nov uporabnik

Napisal/-a colos Ne maj 28, 2006 8:49 pm

Men tudi tle ni nic jasno. Sem dal oglas na avto net. V enem tednu je pogledalo oglas 5 ljudi. S tem da sploh nisem bil najs+drazji. Razmisljal sem tako, da tisti ki bo resen bo zepoklical in se bomo zmenili za ceno. Slo se je pa za clio 1,5 dci 2002 s 60000 km. Clovek bi rekel da to ni problem prodat. Sploh ni res.

Pol sem bil pa na avtosejmu sem ga pa prodal skoraj za isto ceno. S tem da sta bila resna kupca v celem dnevu samo dva.

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Ne maj 28, 2006 9:59 pm

maniaxxx je napisal/-a:PEGOJA js tud nikol ne bi mel ;) ;)

Kaj pa Peugeota?
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So sep 29, 2007 6:43 pm

a dol grem za vič pa potem po levo na tržaško a ne?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov