Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

dancek
Nov uporabnik

Nakup Mitsubishi Outlander

Napisal/-a dancek Če okt 18, 2007 12:18 pm

Živjo,

A ima kdo kakšne informacije okoli novega Mitsubishi Outlander-ja? Je to dober nakup ali ne?

lp

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Če okt 18, 2007 5:00 pm

seveda je! ta avtomobilček je odličen in ne skrbi, nebo se pokvaril. ima ogromno možnosti - od športnika pa tja do terenca, steering je super, varnost - 4 zvezdice... res, avtič, ki bi ga imel tudi jaz, če bi imel tolko gnarja... :cry:

janez69
Nov uporabnik

Napisal/-a janez69 Če okt 18, 2007 6:12 pm

Sem ga vozu v nedeljo kako uro. Zdej nevem ker letnik kupuješ jst sem vozu 2007 s 600 kilometri pa skoraj vsa oprema, se je tko lušn pelat da se mi je še cel dan smejal. Sam je 103kw dizl kr mal prešvoh za tak velik avto, sam pride pa kamor kol , če pa s 4wd ne pride daš pa še zaporo pa kr leze. Po navadn cest pa sam spredni pogon pa se čist lepo pelje ( baje takrat malo manj porab). Tko men se dopade. Tko al tko je pa ena urca premal da probaš kaj zmore.

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Če okt 18, 2007 6:14 pm

brez dvoma gre za zelo dobro vozilo, vendar - glede na zasnovo, velikost, razred, namen in ceno, po mojem mnenju zgubi tekmo na celi črti z subaru foresterjem.
lp pilgrim

dancek
Nov uporabnik

re

Napisal/-a dancek Pe okt 19, 2007 7:22 am

A so že kakšni testi, okol pokvarljivosti inp....recimo če primerjam Santa Fe in Outlanderja, se mi slednji zdi kot boljši nakup ali pač ne?

Odločam se med VW Pasat Variant 4M in Outlanderjem. Kaj predlagate?

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Pe okt 19, 2007 7:41 am

upam, da razumeš angleško. drgač pa če bi rad še sam kej našel moje ideje za google search: outlander review, outlander comparison, outlander santa-fe 2007, ...
http://www.edmunds.com/mitsubishi/outlander/review.html
http://www.channel4.com/4car/rt/mitsubi ... der/1242/2

sm se pa tut že sam peljal v modelu 2007 z vso opremo z enim kolegom, ravno 103kW dizel agregat. morm rečt da avto je fenomenalen, ogromno opreme (res je, da jo je kolega tudi sam dodatno naročal) ampak vseeno. ugotavljam da mi visoko sedenje odgovarja :P
tvoja primerjava vw p 4m vs. outlander zame sploh ni vprašljiva. outlander! zakaj? možnost samoizbire pogona (2wheal, 4w), identičen agregat (na primer), plus višje sedenje, mogoče občutek večje prostornosti.
edina stvar ki me je motila med vožnjo na zadnjih sedežih, je bil prenizek strop, oz. previsoko sedenje na zadnji klopi, pa nism pr tavelikih!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov