Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback So okt 27, 2007 8:47 am

Evo ,da še jst delim izkušnje:

Kupil berlingota pred 1 mesecem in pol. Avto nov, 1.6 hdi ,92 konjičev...
stvar zna biti kar poskočna, pa vendar poraba nafte zanemarljiva!
Privoščil sem si vso možno opremo kar so jo punujali + tempomat in omejevalec hitrosti, razne dodatke v notranjosti-mizice, košarice itd... Cena-ugodna za nekaj več kot 14000 evrov sem dobil družinski avto z 2.8m3 prostornine pri podrtih sedežih, kar mi izredno prav pride pri raznem prepelavanju orodja in materialov! Po trenutno 6000 prevoženih kilometrih ga ne morem prehvaliti (ko bi vsaj tako ostalo) Udobja sedežev in same vožnje verjetno ni potrebno omenjati. Prglednost najboljša od vseh avtomobilov pri bajti (megan, laguna, touran) tako da če bi moral še enkrat izbirati, bi sigurno izbral berlingota!!!

Aja pa še to dobil sem ga na akciji z nekaj več kot 4000 evri popusta! To me je še dodatno prepričalo!

lp
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 So okt 27, 2007 11:08 am

Ker imam glih vozniške in prodajne izkušnje z tema dvema modeloma : 2.0HDi do enih 80.000km odličen tih zanesliv po teh km fertik vožen samo po mestu in na dolge proge nekako pol pol pač je plastičen trgovci pravjo temu odličen za čistit :D
Kangoo 1.4 letnik 97 170.000 km brez problemov samo eden je pozabil olje doliti motor pač zaribal je pa res veliko pleha ravno prednje steklo in debela guma ko katra
res sem se prav smejal vozil sem ga pa ene 20.000 km gume če so dobre ni bilo problema na Efekti+ pa drsalnica še v suhem :shock: 8) Vsi ti avti imajo ravno dno ke mora noter iti ena €uro paleta ;) pglej za tistimi model , ki so pol dostavni pol pa osebni se jim zadne steklo zatemni z panelom :idea: in je tovorni pa še mrežo dobiš za psa ali pa tovor :idea:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov