LP
Kleemen je napisal/-a:Danes grem po(gledat) cliota, o katerem sem govoril gor![]()
LP
Sklepic je napisal/-a:itak da golfa, k sedis v cliotu mas stebricek 2cm stran od glave, clio totalno nevaren avto, vem ker se je moja teta z njim zaletela, res avto ni dobr, mašina je pa zelo dobra. varnost pa na nuli
xardas212 je napisal/-a:za ta dnar pa bi že dobla kaj več kot kliota al pa golfa glej rejš si kupi starega mercedesa 124 diesla tam do 2500ccm dala boš zanjega okoli 2500 do 3000€ narediš generalko pa registriraš pa te pride malo maj kot 5000€ pa lahko voziš naprej enih 30 let brez problemov pač moje mnenje če pa se bi odločala med golfom in cliotom pa definitivno golfa
pač dosti boljši na daljše relacije
xardas212 je napisal/-a:za ta dnar pa bi že dobla kaj več kot kliota al pa golfa glej rejš si kupi starega mercedesa 124 diesla tam do 2500ccm dala boš zanjega okoli 2500 do 3000€ narediš generalko pa registriraš pa te pride malo maj kot 5000€ pa lahko voziš naprej enih 30 let brez problemov pač moje mnenje če pa se bi odločala med golfom in cliotom pa definitivno golfa
pač dosti boljši na daljše relacije
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov