Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Avtohiša v Logatcu?

Napisal/-a MatejW Ne okt 28, 2007 4:24 pm

Torej, zanima me če kdo pozna kako avtohišo v Logatcu, ki nudi odkup rabljenega vozila preko kredita na položnice? Polog bi bil čez 50%, tako da verjetno nebi komplicirali za papire za redno zaposlitev? Ali pač?

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Ne okt 28, 2007 6:04 pm

Pomoje se da to uredit na Renault servisu v tastari obrtni. Pa tud drugi radi prodajo, magari na položnice. Saj načeloma se lahko tudi 2 fizični osebi zmenita za obročno odplačevanje.

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Ne okt 28, 2007 6:09 pm

martk je napisal/-a:Pomoje se da to uredit na Renault servisu v tastari obrtni. Pa tud drugi radi prodajo, magari na položnice. Saj načeloma se lahko tudi 2 fizični osebi zmenita za obročno odplačevanje.

Se opravičujem, prej je pisalo Novo mesto, zaj sem pa spremenil v logatec :oops: zmoto :oops:
zaj pa nevem če se tvoj odgovor nanaša na prejšni post :oops:

Drugač pa tak,... ja 2 osebi se zmenita, je že res, samo noben ne zaupa nobenemu, jaz tud nebi! Tak da to je težko...ker te danes že vsak drugi vloži...

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Ne okt 28, 2007 6:15 pm

Logatec, logatec ;) Pa saj načeloma vsi "dealerji" dajo na položnice, čene pa bančni kredit. Koliko € bi pa zapravil?

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Ne okt 28, 2007 8:33 pm

martk je napisal/-a:Logatec, logatec ;) Pa saj načeloma vsi "dealerji" dajo na položnice, čene pa bančni kredit. Koliko € bi pa zapravil?

Ma ne dosti, tam okoli 2000€. Verjetno bom kr raje z gotovino plačal pa bo to to... Pa bo avto takoj moj, če bo vse po sreči...

Bančni kredit no good... brez redne zaposlitve... :?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov