žabar je napisal/-a:Pozdrav, sem redni bralec tega foruma ampak do zdej nisem imel potrebe po vkljucevanju v debate. Opazam pa da dajete vsi cist prevec na obliko. Verjetno se noben od teh ni bil v malo resnejsi prometni nesreci.
Vsem bodocim kupcem bi priporocal da si pogledajo http://www.euroncap.com in primerjajo avtomobile ki bi jih radi kupili. Najboljsi primer je fabia in C4. Neprimerljivo varnejsi je C4.
Kar se tice servisov in uveljavljanje garancije, pa tako...Vsak servis oz vsaka druzba bo iskoristila nevednost oz neodlocnost. Tako pac je. Ce placate ogromne vsote denarja za avto se potem tudi tko obnasajte na servisu in zahtevajte to kar vam pripada.
Napihovanje v temi C4 katastrofa in kateri avto je boljsi in kvalitetnejsi je tudi nesmiselno. Vedno ima vsak svoje favorite in ne poznam znamke cez katero nisem slisal slabih stvari. Nazalost se tud avtomobili ne delajo kot so se vcasih.
se eno priporocilo : <avto model> owners review to je vse kar rabite v googlovem searchu, da dobite malo sirso sliko o avtomobilu ki ga hocete kupit.
heh zdej ko sem se vpisal boste moral brat se moje (dolgocasne) komentarje
Petersilj je napisal/-a:Gre predvsem za zavajanje kupcev. Pri oblačilih lahko inšpektor v času razprodaje izda kazen trgovini, če le ta navaja, da prodaja cote s popustom, v bistvu pa jih ne. Citroen pa ima zanimivo taktiko 'zavajanja', da ima stalno neki popust, ki je iz meseca v mesec enak, celo iz leta v leto. Isto je bilo pred kratkim pri Oplu. Ceno nenormalno dvignejo, pol pa dajo 5000€ 'popusta' pri avtu ranga 15000€. Pri Citroenu me najbolj moti to, da teh avtov nikoli niti prodajali za ceno brez popusta, ker nobenega nebi niti prodali.
Primer: C4 1.6 16v za 20.000 €
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov