Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Ne nov 04, 2007 12:30 pm

Frizzy je napisal/-a:Za 1500 € pa dobrega bravota ne boš dobil :)

http://www.avto.net/2004/osebna/zadetki ... g=&stran=1

cenovni rang pa je tu nekje... malo poglej da se da dobit, edino kaj je zate dovolj dobro!

bobsaap
Nov uporabnik

Napisal/-a bobsaap Ne nov 04, 2007 12:46 pm

Kak pa so kaj z kvaliteto te Brave? Ni slab avto na izgled, nevem edina kaj mi naj pove to da je Fiat in da za mali denar ponuja zelo veliko!? :?

bobsaap
Nov uporabnik

Napisal/-a bobsaap Ne nov 04, 2007 11:06 pm

Nima nihče izkušenj ali pa vsaj mnenja o tem avtomobilu? :?

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Ne nov 04, 2007 11:21 pm

obrni se na fiat forum :)

vidim, pa da ima veliko uporabnikov bravota ali bravo :) bravotov je zlo veliko,
sicer so pa 3 vratni, brava pa je 5 tak da bi jaz raje bravo vzel :)

trafo66

Napisal/-a trafo66 Po nov 05, 2007 9:02 am

bravo brava ti je dobra izbira. bravota imam sam in v trinajstih letih ni velikih stroškov. ima še original podvozje izpuh.itd edino nekaj ga je matral bosch motronic.nekaj delov sem zamenjal .dobu sem jih preko oglasov od razbitih avtov. drugač pa v trgovini imajo zelo zasoljene dele. samo šoba stane okrog 300 ezr pa naprimer senzor prostega teka 100 eur itd.
tak da lahko računaš edin na rabljene dele.
imam pa tudi tipota 2.016v .ta mi se pa sploh še ni pokvaril. tak da za njega lahko rečem da je boljši kot bravo brava. tudi pločevino ima boljšo. rje niti pikice l 93.

bobsaap
Nov uporabnik

Napisal/-a bobsaap Po nov 05, 2007 10:04 am

Aha, torej stroški rezervnih delov v primeru okvar bi znali bit veliki, sej se mi je zdelo ja, da bi pri tem avtu znal to bit problem! :? Hvala za odgovore!

trafo66

Napisal/-a trafo66 Po nov 05, 2007 11:43 am

ma sedaj je teh avtov karamboliranih precej in se da brez težav preko bolha kom dobit dele za simbolično ceno. glej glede novih delov je pa tako. ko ti na vbrizgu in elektroniki crkne nekaj ,je popolnoma vseeno katere znamke je avto. če ima bosch dele je pač cena taka. na primer isto ti stane bencinska črpalka za fiata ,ww ali pa če hočeš renoja al pa daevuja.enako je sonda ,šobe in podobno. tako da glede tega si lahk kupiš bravo,samo pazi da ni izgarana preveč.pa najbolje da vzameš motor 1,6. 1,4 je ok sam potrebuje posebno olje in če ga bivši lastnik ni uporabljal potem je mašina v riti.

bobsaap
Nov uporabnik

Napisal/-a bobsaap Po nov 05, 2007 11:56 am

Aha, torej se z temi rezervnimi deli ni preveč za ukvarjati,...tiste malenkosti kot so bremze in podobni potrošni material, je tak verjetno po normalnih in sprejemljivih cenah, tud če kupiš novo, če pa crkne kaj konkretnega, pa je torej vseeno kakšen avto imaš, bom v vsakem primeru plačal konkretno ceno za tisti rezervni del, pa bil avto Vw, Fiat al pa Hyundai. Sem te pravilno razumel?

Pa še to, če bi mi lahko zaupal kakšno bi naj bilo to posebno olje, da bi znal povprašat lastnika, če bi že kupoval takšnega fiata, ker sem pa resnično gledal mašine 1.4, kot si omenil.

Hvala za odgovore!

bobsaap
Nov uporabnik

Napisal/-a bobsaap To nov 06, 2007 10:30 am

No OK, glede tega Bravota sem na njihovem forumu prebral kar nekaj zadev in ga kar hvalijo oz zelo malo kritizirajo, razen mašina 1.4 je baje v k...! :D

Zdaj pa me zanima nekaj drugega,...ko stopaš v kontakt s prodajalcem avtomobila, kaj bi naj bila tista prva vprašanja, ki se bi naj postavila prodajalcu, da bi se o avtu zvedelo čim več in da bi se zvedelo tudi kaj slabega, kar bi te recimo lahko odvrnilo od nadaljnjega zanimanja za avto? Sem iskal po forumu, če je kje že kaj napisano o tem, pa nisem glih zasledil,...!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov