Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Če nov 08, 2007 1:51 am

R34GTR: imam 2.5 mašino in mi zadnja 3 leta v povprečju pije nekje 11.5-12.5. Res je da da je tudi veliko mesta noter, ampak kaj dosti manj od 19, 20 pri 4.2 s 4x4 po mojem ni za pričakovat. Samo to sem hotel povedat Jay-u, ok, malo bolj slikovito :D

MacTron lahko pove iz prve roke koliko mu njegov pije (pa ne 90 na uro po magistralki, ker tako tudi meni pije 8-9)..

Je pa res tudi da smo malo zašli od original teme.. :)

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Če nov 08, 2007 8:32 am

iz prve roke, 4.2q tiptronic poraba po mestu do 15, relacijska 10-12.
lp

ps: ce dirkas od semaforja do semaforja tut 20 ni problem, pod 10 ga pa tut na ac lohk spravis. ne pozabit da je a8 po tezi priblizno enak a6...

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Če nov 08, 2007 10:06 am

phoebus je napisal/-a:R34GTR: imam 2.5 mašino in mi zadnja 3 leta v povprečju pije nekje 11.5-12.5. Res je da da je tudi veliko mesta noter, ampak kaj dosti manj od 19, 20 pri 4.2 s 4x4 po mojem ni za pričakovat. Samo to sem hotel povedat Jay-u, ok, malo bolj slikovito :D

MacTron lahko pove iz prve roke koliko mu njegov pije (pa ne 90 na uro po magistralki, ker tako tudi meni pije 8-9)..

Je pa res tudi da smo malo zašli od original teme.. :)

Res smo mal zašli ja, hehe.

Nism hotu nobenmu pameti solit, ampak samo izrazu svoje mnenje. Od limuzine visokega razreda ne pričakujem, da bo kakšen šparovček, ker ima že v osnovi s premikanjem lastne teže nekaj dela (čeprav ga je veliko iz aluminija), pa tudi nahranit je treba 8 majstrov pod pokrovom. Je pa kvaliteta vožnje temu primerna. Vsak zase ve koliko mu občutki med vožnjo pomenijo in koliko je zanje pripravljen poseči v žep. Osebno tud nism pristaš dizlov, pa tud s porabo pri mojem si ne delam skrbi, je v največji meri odvisna od teže noge voznika.
RiDe hArD
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov