dnovak24 je napisal/-a:Vsekakor kupi TDIja, ali pa 1.8 T, če maš delnice na Petrolu.
kva sm js reku par dni nazaj

mevden je napisal/-a:jst ti sam tko povem. od punce fotr je imel vectro 1998, vendar se je pa v njega nekdo zabil bočno so ocenil avto totalko. sedaj je kupil passata 2000, in pravi da se skrije pred prejšnjo vectro. vectra je bila velik bolj udobna. sedaj jo imam tudi sam, in morm reč da je avto res zakon. našo octavio iz leta 1998 prekaša za šalo po udobju.
zakaj bi šel na slabši avto![]()
kupi še enkrat vectro
road dewil je napisal/-a:mevden je napisal/-a:jst ti sam tko povem. od punce fotr je imel vectro 1998, vendar se je pa v njega nekdo zabil bočno so ocenil avto totalko. sedaj je kupil passata 2000, in pravi da se skrije pred prejšnjo vectro. vectra je bila velik bolj udobna. sedaj jo imam tudi sam, in morm reč da je avto res zakon. našo octavio iz leta 1998 prekaša za šalo po udobju.
zakaj bi šel na slabši avto![]()
kupi še enkrat vectro
nea mi govo ri kr smo mi naredili doma ebžnako zamenjavo pa je fotr reko nikol več opla
pasa je 100x bol udobn je bila zamenjava iz 1.6 75KS- limuzina(vectra) na 1.9TDI 115KS - karavan(passat) pa ni primere saj se vectra lahko skrije
cliort je napisal/-a:Nisem prebral cele teme, pa vendar....govora je o porabi in udobju.
Se spomnim, ko je na dolgo nekdo razlagal, kako citroen C2 1,4hdi pije 8l ob normalni vožnji. In vsi ki so hoteli povedat kaj drugega so bili čudaki.
Dejstvo je da smo si različni in da je udobje pojem, ki si ga vsak razlaga po svoje.
Tudi normalno in "športno" vožnjo si vsak predtavlja po svoje. In vsak zase misli da je najboljši voznik(kljub temu da se kdaj zalotimo da ni ravno tako).
Če je za nekoga udoben Passat, Vektra, Laguna, C5,...pa naj mu bo.
Courage™ je napisal/-a:Se en lastnik A4 1.8T...
Kdor mi se enkrat napise da je poraba 1.8T masin 8 litrov je za mene pajac, ki se v takem avtu sedel ni. Sam sem lastnik 1.8T masine ze cetrto leto, povprecna poraba se giblje skozi okoli 11 litrov, pa nisem divjak in ne norim.
1.9 TDI je masina s katero bos maximalno zadovoljen, tisti pa ki je napisal da se passat po udobju skrije pred vectro pa se naj se enkrat zamisli kaj je napisal.
AljoshaStardust je napisal/-a:Oj. Evo, sem nabavil passata 1,9TDI 85kW. Imam ga slab teden - so far so good. Avto je iz Italije, km so realni (160k), letnik 2000. Avto ima res sumljivo malo kilometrov, ampak očitno jih ima res toliko. No, tako so ugotovili majstri, ki se sicer ukvarjajo s tem. Pa tudi, notranjost vozila je neverjetno ohranjena, z lahkoto bi jo pripisal 2 leti staremu vozilu. Je bila pa zunanjost okrog in okrog popravljena, ampak moj ličar je po skoraj 2 urnem ogledovanju z gotovostjo trdil, da gre le za tipično italijanske lepotne popravke (parkirišča,...) in da sigurno ni bil zaleten. Ok, meni je prav.
Računalnik mi je že kolega dal iz italijanščine v angleščino, sedaj pa potrebujem le še NAVODILA V SLOVENŠČINI ALI ANGLEŠČINI. Tako da, če ima kdo takega passata in bi se dobil z mano na kakem piru, da jaz to skopiram.... bi bil zelo vesel....
cop1 je napisal/-a: Vozim večino po AC s 3000 obrati - 130 km/h. Avto sem dal na chip tuning iz 100 na 130 konjev, tako da gre sedaj s 3000 obrati 140 km/h.
Courage™ je napisal/-a:Se en lastnik A4 1.8T...
Kdor mi se enkrat napise da je poraba 1.8T masin 8 litrov je za mene pajac, ki se v takem avtu sedel ni. Sam sem lastnik 1.8T masine ze cetrto leto, povprecna poraba se giblje skozi okoli 11 litrov, pa nisem divjak in ne norim.
1.9 TDI je masina s katero bos maximalno zadovoljen, tisti pa ki je napisal da se passat po udobju skrije pred vectro pa se naj se enkrat zamisli kaj je napisal.
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 4 gostov