ja tko nekak je blo pr nam.. naredu sm izpit, po sm pa nucu avto.. in smo mal študirali kaj se splača kupit. mislu sm že it kupit eno fiesto za 100k SIT takratnih, samo me je hvalabogu minalo, ker smo začeli malo bolj študirat kk pa kaj. avto naj bi mi mogel držati vsaj do konca študija, oz vsaj minimalno do diplome. torej 4+let. če bi kupil takrat fiesto, 93 letnik, +5 let zraven, bi bil avto star ob moji diplomi (če bi bilo vse po sreči) že krepkih 18 let

torej smo iskali nekaj mlajšega (kupil sem potem polota 98 letnik), ki bi bil dolgoročnejši nakup, vendar pa sem zaradi tega potreboval malo višji osnovni kapital, in seveda, bolj se sikiraš za tak avto, čeprav, pleh je pleh, dokler je s tabo vse vredu ni problema
Ta odločitev, megana ali cliota.. hm, to je čisto odvisno od tebe.. kaj si želiš, kaj pričakuješ od avta, najpomembnejše kakšne so tvoje finance. Za prvi avto je clio čisto vredu, kar se varnosti tiče je megan na boljšem mestu. Imaš pa z meganom višjo zavarovanje ter mogoče ostale stroške.
Res to je teško svetovati, ker se ne ve kakšn sta avta, tudi nihče ne ve, kaj je boljše.. mogoče bi megane prej crknil kot clio. ali obratno.. hehe..
no, pa velik sreče pri izpitu!