GoGo je napisal/-a:Lahko bi dal kak link, da vidimo kaj gledaš!
Sicer pa kar se tiče kie - jaz sem bil nad kvaliteto izdelave nepriojetno presenečen,
je imel kolega sephio letnik 98, isto 1.5 mašino. Plastika v kabini je bila po 4 letih dobesedno napihnjena, hitro je crknil abs (popravilo predrago, da bi se splačalo),
5 let star avto je imel vse obrobe gnile, barva obšlesana, sicer pa je zelo hitro moral
menjat tudi amortizeje, katalizator, ter ene trikrat izpušni lonec. Lani jo je prodal
za 1000 evrov, čeprav je bila sicer v dobrem stanju...
Skratka lahko tu povem, da je lantra bistveno kvalitetnejši, predvsem pa bolje izdelan avto. Je pa res da se večinoma prodajajo le tiste bolj zgonjene. Predlagam
da še malo pogledaš naokrog, jaz na tvojem mestu stare kie nebi kupoval.
Jorgi je napisal/-a:Glede na to, da ti ne moremo svetovati na dejansko stanje Kie, ki si si jo ogledal, potem ti lahko svetujemo samo na podlagi tega, kar si nam povedal. Če vse kaže, da je avto v zelo dobrem stanju in če imaš možnosti preveriti to še pri kakem mehankarju, ki bi potrdil to dobro stanje, potem jo vzemi. Pri kupovanju rabljenega vozila je veliko bolj pomembna zapuščina prejšnjega lastnika kot pa sama znamka. Sicer neke skupne karakteristike posameznih znamk so, vendar je na koncu vedno stvar posameznega primerka. Vsekakor imej v mislih, da dodatni stroški bojo. Temu se ne da izgonit.
Jorgi je napisal/-a:K mehankarju iz iste avtohiše nima smisla. Mišljeno je bilo k mehankarju, ki ga poznaš in je zanesljiv ter kot tak sposoben realne ocene. Absolutno pa ne k isti avtohiši! Kot je bilo že rečeno, posploševati, da ti bo avto crknil, zato ker je Kia, ni smiselno.
border_ je napisal/-a:RDEČA KIA:
Ta avto sem jaz vozil pred mesecom dni, sem ga sel gledat za mojo punco. 2.600 eur sta hotela imeti za njega. To sta moz in zena. Avto je notri bil vse presrafuan in polepljen z nekimi nalepkami - grdo modificiran.
Ko sem se peljal, je neki zaropotalo vedno kadar sm izpustu gas. Kaj, ne vem, ker nisem potem se podrobno spuscal. Druga dela sve OK.
Avto so vzeli notr za 1.800 eur.
Avto je vreden 2.000 eur in ne 2.600 eur. Cene nista hotla spustit kot za 200 eru... se pravi 2.400 eur.
REALNI KILOMETI: 145.000 km. Toliko jih je imel ko sem jaz gledal. Servisne pa nista imela, ker je kao ta moz od zene baje mehanik. Kao.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov