Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

BMWz0r
Nov uporabnik

Napisal/-a BMWz0r So nov 17, 2007 4:51 pm

cliopower je napisal/-a:
BMWz0r je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:
BMWz0r je napisal/-a:

Medtem ko BMW ti z 400.000km laufa perfekt. Se posebej je poudarek na E39 ki grejo do 500.000km brez problem z rednimi servisi.Se pravi redna menjava olja,filtrov,sveck,bremz itd

ko boš samo sedel v BMW-ju pol bodi glasen m****n

m****n jest sem ze presedel v toliko razlicnih BMWjih kot ti ne bos v zilvjenju avtov.
Med drugimi sem ˝osedlal˝ ze novo M3, E90 in coupe E92.

Da sem lastnik/voznik BMWja ti raje ne bom razlagal.

Dj ti nebom ti reku VI ker nisi tega vreden vidim da si zelen ne klati neumnosti da je samo bmw avto pa to ni res tu se vidi inteligenca mislim :bonk :bonk :bonk :bonk

Tukaj se tebi vidi inteligenca razumevanja. Nikjer nisem reku da je samo BMW avto in to ni res in nikoli ne bo res. :evil:

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower So nov 17, 2007 5:00 pm

BMWz0r je napisal/-a:
cliopower je napisal/-a:
BMWz0r je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:
BMWz0r je napisal/-a:

Medtem ko BMW ti z 400.000km laufa perfekt. Se posebej je poudarek na E39 ki grejo do 500.000km brez problem z rednimi servisi.Se pravi redna menjava olja,filtrov,sveck,bremz itd

ko boš samo sedel v BMW-ju pol bodi glasen m****n

m****n jest sem ze presedel v toliko razlicnih BMWjih kot ti ne bos v zilvjenju avtov.
Med drugimi sem ˝osedlal˝ ze novo M3, E90 in coupe E92.

Da sem lastnik/voznik BMWja ti raje ne bom razlagal.

Dj ti nebom ti reku VI ker nisi tega vreden vidim da si zelen ne klati neumnosti da je samo bmw avto pa to ni res tu se vidi inteligenca mislim :bonk :bonk :bonk :bonk

Tukaj se tebi vidi inteligenca razumevanja. Nikjer nisem reku da je samo BMW avto in to ni res in nikoli ne bo res. :evil:

Samo še en off topic. Tudi ostali naredijo krepko čez 200.000km in o tem ne mislim s tabo se prerekati ker ni vredno ko vemo kako je res v praksi. Tko da hvalil pa si bmwje i s tem hotel povedat da je to avto ostalo pa kante in ne avtomobili. :bonk :bonk

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So nov 17, 2007 5:19 pm

@BMWz0r
Če ti povem, da sem na LASTNE oči videl zgorelega BMW-ja mesec starega ti to nekaj pove a ne? Napaka v izdelavi. Povedal gasilec katerega dobro poznam. Sicer je lastnik dobil takoj drugega a grenak okus ostane. Enostavno nekje se je vžgalo. toliko o superiornosti BMW-ja. Ja BMW-ji so zelo vzdržljivi. Nobeden se ne kvari in vsi delajo BP vsaj 400K KM. :roll: Odrasti že. ;)
Sicer je to le eden primer s katerim ne moreš govoriti o splošni kvaliteti BMW-ja. Kot tudi ne moreš na podlagi enega primera blatit firme. Se dogaja.
Kar hočem povedat je, da ne moreš pa trditi, da ti bo BMW delal BP 400K+ KM. In ja Hyundai dela trpežne avtomobile. Ne tako kvalitetno izdelane kot tvoj BMW a trpežni pa verjami da so. Moj primer: 130K KM brez uveljavljanja garancije ali izrednega servisa tudi nekaj pove. Samo tankanje in servisiranje. Tako, da ne trosit laži okrog in govoriti nekaj na pamet.
Sicer je pa to že krepko offtopic tako, da bom sam zaključil debato tukaj.

BMWz0r
Nov uporabnik

Napisal/-a BMWz0r So nov 17, 2007 5:31 pm

tomzzi je napisal/-a:@BMWz0r
Če ti povem, da sem na LASTNE oči videl zgorelega BMW-ja mesec starega ti to nekaj pove a ne? Napaka v izdelavi. Povedal gasilec katerega dobro poznam. Sicer je lastnik dobil takoj drugega a grenak okus ostane. Enostavno nekje se je vžgalo. toliko o superiornosti BMW-ja. Ja BMW-ji so zelo vzdržljivi. Nobeden se ne kvari in vsi delajo BP vsaj 400K KM. :roll: Odrasti že. ;)
Sicer je to le eden primer s katerim ne moreš govoriti o splošni kvaliteti BMW-ja. Kot tudi ne moreš na podlagi enega primera blatit firme. Se dogaja.
Kar hočem povedat je, da ne moreš pa trditi, da ti bo BMW delal BP 400K+ KM. In ja Hyundai dela trpežne avtomobile. Ne tako kvalitetno izdelane kot tvoj BMW a trpežni pa verjami da so. Moj primer: 130K KM brez uveljavljanja garancije ali izrednega servisa tudi nekaj pove. Samo tankanje in servisiranje. Tako, da ne trosit laži okrog in govoriti nekaj na pamet.
Sicer je pa to že krepko offtopic tako, da bom sam zaključil debato tukaj.

OK.

Poleg tega sklepam da imas novo astro letnik 02/03/04 ?

Moje izjave so letele na avtomobile nareje pred 2000 letom.Novi modeli oplov (gtc,opc,vectra,corsa 8) ) so cisto drugi avtomobili, kot prehodniki. V danasnjem svet ni avta ki nebi zmogel cez 200.000km (govorim o avtomobilih ki so bili narejeni ta let ali prejsni) pri starih modelih pa je malo morje takih. Zato ne mesaj zgodovino z sedanjostjo.

Sem ze vozil astro na dolgo turo, cisto novo,sive barve. Avto se pele kot putrcek, poraba majhna z skoraj 30€ pa natankas pouhn tank. Veselje do voznje.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So nov 17, 2007 5:34 pm

Imaš morda 5, 6 ali X5? Hitro na servis!
http://www.autoblog.com/2007/11/15/bmw- ... -stalling/

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So nov 17, 2007 6:06 pm

@BMWz0r

Kaj ti ni jasno? Govorim za tist odebeljen tekst katerega si quotal. Videl na lastne oči, ker sem se ravno takrat mimo peljal. Bolj podrobne informacije sem zvedel pa od gasilca kateri je bil tam. Samo tolko ker vidim, da nisi razumel ravno.
In BTW delaš neke "neumne" primerjave. Brez podlage.

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate So nov 17, 2007 6:52 pm

Eh ja, Golfi imajo z izjemo 1.4 in SDI motorja enake motorje kot Passati. Moj Golf IV letnik 2000 s 175kkm še kar dela, poznam Golfa IV 1.6 z nekaj čez 300kkm, vem za Yarisa 1.0 s 190kkm. Vem pa tudi za BMWja, ki je mel pri manj kot 100kkm menjano glavo motorja.

Če je z Golfom IV 1.9 TDI čipanim na 150KM z 205/55 16 zimskimi gumami sredi januarja z relativno kratkimi relacijami (20-40km) možno narediti 1140 km z 51 litri nafte, je to možno tudi s Cliotom 1.5 dCi.

Da še odgovorim avtorju te teme.
Jaz s svojim dizlom pozimi ravnam tako: Če je mraz, dam pred vžigom dvakrat kontakt - obakrat počakam, da ugasne znak za grelne sveče - dve spirali. Potem takoj ko ugasne ta lučka, avto vžgem. Mrzlega na mestu ne ogrevam, ampak se čim prej odpeljem. Pazim, da ne presežem 2000, 2200 obratov in ne pospešujem močno (slabo za turbino). Preden končam z vožnjo par kilometrov vozim lepo, če pa ne, pa pustim avto prižgan še kakšni dve minuti. Tankam na vseh pumpah, večinoma na Agipu, dodatkov pa ne dodajam.
Slika

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 To nov 20, 2007 7:07 pm

kdo še ni vidu avta nad 200kkm, naj gre k prvem trgovcu v njegovem mestu in garant da so skor usi nad 200kkm, seveda previti na 130kkm. Okol 130kkm to je običajno da je previto.

Uporabniški avatar
smernik
Nov uporabnik

Napisal/-a smernik Sr nov 21, 2007 10:08 am

lisko je napisal/-a:4 Leta že vozim dizla...... O porabi ne bom..... o načinu vožnje tudi ne.... avto kot avto... zvečer parkiraš.. zjutraj vžgeš in pelješ....se ne sekiram kje tankam in se ne sekiram glede aditivov...... do zdaj nobenih blemov. Pač avto kot avto.

se podpišem tule

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Sr nov 21, 2007 10:12 am

kolk te je prišu clio :D

aja a majo ti avti kake napake? :lol:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov