Ja safrane zna bit zelo drag za vzdrževanje če ga voziš na pooblaščene servise. Spiska, kaj mi je šlo in "šlo" (želeli so menjati delujoče reči ipd.) nebi spisal, ampak načeloma nič več kot kolegu na E39 propelerju, tako da kar se tiče izdelave ne morem rečt da je kaj slabši od propelerja.
Tudi light-showov nisem imel (npr. lučka ki me je zajebavala in sem spraševal po forumu je pač crknila [osvetlitev armature]), mašina nadodlična (200 tisoč, zdaj ko ima pravo olje -na pooblaščencu so tankali preredko olje-), ne pije praktično 0 (olja), ipd.
Tako da nad tem avtom nimam nobene pripombe in tisti, ki vse renaulte mečejo v isto koš kot lagune 02-03, delajo krivico še kakemu modelu.
Kar se tiče VelSatisa pa žal nimam izkušenj z njim in ne morem svetovat- vem le to, da se pelje _ZARES_ udobno.
Aja, še to dodajam- zadnje leto in pol ga vozim k enemu mojstru ki je sicer Volvo štručko (kot rečeno je mašina Volvova) in me pride servis smešno poceni; pa še vedno mi pove točno kako in kaj je s celim avtom (npr. "ja, naslednjič bo pa treba tole zamenjat, tole je super, tole je tako pa tako")- pa čudežno mi naenkrat ne "crkujejo" več stvari kot prej pri nekem pooblaščencu