Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

hamrster
Nov uporabnik

Suzuki maruti

Napisal/-a hamrster Ne dec 02, 2007 12:00 pm

Mene pa zanima ce ima kdo od vas izkušnje z tem avtomobilo oz. ce bi mi lahko povedali dobre in slabe lastnosti tega avtomobila,kajti razmišljam o nakupu le tega pa si bi zelel pridobit malo informacij.Hvala za odgovore.lp

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Ne dec 02, 2007 12:25 pm

kupi kaj drugega
dobiš marsikej bolšga za isti denar
podpis

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Ne dec 02, 2007 6:36 pm

moja mama ga je mela, morm rečt, da to mi je tok specjaln avto :lol:

spraviš ga v žep praktično. res, parkiraš kamor hočeš, poraba valda majhna (težko govorim o številkah, ker je že dolgo tega, kar smo ga prodali)

men sicer deluje bl kot kak avto za kašnga šmrkavca mal za zajebancijo, za vedno se mi je vtisnil zvok ob polnem gasu :lol: aja...pa več kot 120 v dolino se nism nikol pelu :D

ne vem no...men osebno zelo zanimiv. velik pa res ne morš prčakvat, pač notr kot bi sedel v traktorju, ceneno, velik plastike...trde plastike...jebiga mal dnarja, mal muske.

škoda, ker jih je bolj malo, pa to je že ful star avto, bi ga z veseljem meu, je pa res, da za 500€ dobiš marsikaj več...

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Ne dec 02, 2007 7:37 pm

jst sam vem da jim zbledijo zadnje lampe in namesto da svetijo rdeče,svetijo belo

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Ne dec 02, 2007 7:52 pm

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:jst sam vem da jim zbledijo zadnje lampe in namesto da svetijo rdeče,svetijo belo

a marutijem tut? Js vem samo za kio Pride da majo zadne lampe bele, ampak ne usi eni majo samo desno belo :D

Ja na Marutija mam same dobre spomine. Ga je fotr enkrat vzel v račun ko je prodal svoj avto in takrt smo se vozil z njim praktično povsod, kjer nismo nasedli :lol: poraba niti ni bila mala saj ga nismo ravno šparali, crknilo ni nič, prodali pa smo ga naprej za 120k Sit.

_Matej_
Nov uporabnik

Napisal/-a _Matej_ Ne dec 02, 2007 8:26 pm

Rajše kupi petko. Maruti je za izvem mesta prepočasen in tudi prenevaren. Recimo končna hitrost je 110 km/h kolk znaša zavorna pot sicer ne vem ampak bremze primejo obupno slabo. Pri našem je tudi dosti rjavo podvoje in spodnji robovi vrat. Velikost prtlažnika je ravno primerna za trikotnik in prvo pomoč. Za zbledele zadnje luči so že drugi povedali.

Ima pa tudi dobre lastnosti. Prva je da težko karkoli crkne, razen potrošnega materiala. Drugo je pa njihova izredno nizka cena.

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Ne dec 02, 2007 9:45 pm

Za ta denar dobiš še kr ohranjenega cliota al pa kako petko sam jas bi se bol cliotov držal ;) no sej če ti je všeč maruti pa ga vzemi, samo boš ga kr hitro mejau za kaj bolšega. No itaq je glavno da se pelaš in da te pozimi ne zebe :) veliko uspeha pri izbiri.

Primoz_86
Stalni uporabnik

Napisal/-a Primoz_86 To dec 04, 2007 6:32 pm

Raje poglej kakšenega Fiat Uno-ta ali R5
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov