Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

spaceone
Novinec

daihatsu applause

Napisal/-a spaceone Po dec 10, 2007 10:38 pm

Ali kdo prodaja delujoč motor za daihatsu applause 77kw /105 konjev (= applause li model), okrog 100.000km?

Gledal na avtonet, samo mi je škoda dat 500€ za cel avto, zato če bi kdo prodal samo motor, naj se oglasi.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po dec 10, 2007 10:57 pm

Hehehe, a posnemaš mene. Jst imam tak motor v avtu.

Kaj je pa s ferozinim narobe? A ti kuha, al bi rad samo zamenjal vse skupaj, da bi imel več konjenice?

Malo hodi po odpadih, pa ko vidiš tak avto, se malo pozanimaj o motorju in ga probaj vžgati. Ponavadi avto odpeljejo na odpad, ker je pleh zgnil in so mašine še kr cele.
Old subarus never die, they just get faster!

spaceone
Novinec

Napisal/-a spaceone Sr dec 12, 2007 8:25 pm

Z motorjem nisem imel težav (za enkrat), kar je za 180.000km verjetno za pričakovati.
Edin tesnila moram zamenjat na glavi, pa na menjalniku, pa sem si mislil, da bi lahk komot dal drugo mašino not, itak moram vse razdret. O kakih odpadih ti govoriš? Na Japonskem? :) TI daihatsi so zelo redki (nekaj je x modelov, tistih z močnejšimi motorji pa na odpadih sploh ni, pa za ferozo velja isto).

Konjev ni nikoli preveč :). Čeprav bi raje imel več navora.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če dec 13, 2007 7:36 am

Če hočeš več navora, kupi odmično tukaj
http://www.tighecams.com.au/profiles2/daihdith16v.htm

Drugače pa dobiš na odpadih marsikatero mašino, za katero misliš, da je ni tam. Poglej si malo po avtoodpadih in išči applausa - večinoma sploh ne vedo kater avto je to, pol pa ugotovijo, da avto leži nek na koncu odpada in da je mašina še čisto dobra.

Sam sem tudi probal dobit mašino od daihatsu charade 1.6 detomaso - samo je cena 1300 dolarjev zanjo. Ima pa 2 odmični in 125KM. S turbino pa do 177kW, kar je 230KM.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov