Nejko87 je napisal/-a:ni ravno u zvezi s tem avtom, ampak z malo truda in spremljanjem avtoneta se da dobiti lepega bingota za dobra 2000eur... ta je 3200eur.
... jaz sem jo porezal ... nisem mel dnarja za dihtungoCupraR je napisal/-a:Da dodam: klasika, pazi da ni bil fajn usut-podvozje, če je bil kej štrihan nima veze..
Zadaj desno poglej obrobe!! kar daj uno gumo dol (itak gre đabe dol in gor) in poglej če je kaj rjavo-ponavad če je je bolj površinsko, pa vseeno, edina slaba točka na karoseriji..
BTW pa dihtungo na AC takoj nabavtda boš dvignu na tsitih 86 ps za en six pack :P
meznarmeznar je napisal/-a:kolk pa stane ta dihtunga pa kje se jo dobi?
aja pa kako lahko izvem če je biu števc prevrten k se mi kilometri zdijo zelo sumljivi
Ps je oznaka za konjsko moč tu na forumu ... če imaš Bingo 1.4 75 km je to bila mašina narejena z 90 km ki so jo zaradi davčnih razredov z močjo delno omejili ... ker je predrago cel motor predelovat in ker je japonska znana po enostavnih rešitvah je enostavno poskrbela za padec moči z montažo namesto papirnega tesnila kot na originalu z eno kovinsko z manjšim premerom - recimo odprtina lopute je 40 mm luknja v sredini pa 28 mm zato je dobil motor manj zraka in je imel manj moči ... če pa ga odtraniš oziroma ustrezno porezeš imaš pač nekaj moči več (menda 10 km ) ... L.p. Madmeznarmeznar je napisal/-a:ja no sam pol se mašina bl vrti in ima večje obremenitve. zanima me če to mašino kej s časoma poškoduje al ne? pa un 90 ps pa 10ps kva pomen sploh?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov