Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar So dec 15, 2007 9:43 am

DaDek je napisal/-a:pa ni to photo shop slučajno ?:D se nebi avto malo odbil od drevesa? sploh pri taki hitrosti ?:D

niti slučajno ni photoshop, poglej si to gasilsko stran pa boš vidu kaj naredi z avti...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So dec 15, 2007 1:44 pm

No za mehanika mi še vseen lahk posreduješ.....mam zdaj tud jeepa ampak cherokee 96 letnik. In za mojga dobim diska za 100 evrov....

V8 in plin je tudi zame mikavna kombinacija...... ampak še vedn ostajam na dizlu (jaz že vem zakaj)
Povej mi pa še kako se obnese avtomatski menjalnik v kombinaciji s tem avtom in terenom. Ter ali ima možnost stalnega 4 kolesnega pogona ali ima samo prikljopljiv sprednji pogon? O plastki pa nebi.... :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So dec 15, 2007 4:11 pm

xxxl je napisal/-a:... ostajaš na dizlu ... al kurilcu ... :lol:
... sicer pa Grand Cherokee ima stalni 4x4 (oz. t.i. Quadra drive II) in ročno (posebej ročica) vklopljiv reduktor ... vsi z Limited opremo imajo avtomatski menjalnik (za Laredo ne vem, ampak mislim, da s rocnim menjalnikom ne obstaja) ... glede terena pa ne vem, ker ga nisem niti sprobaval, samo kadar je sneg napadal pa po travnikih ;) ... načeloma pa avtomatski menjalnik samo olajša veliko dela ... saj ni sklopke, da jo skuriš ...
... jaz sem bil že na tem, da si kupim novi model 4.7 oz 5.7 ... pa sem se premislil ... zaradi notranjosti (kvaliteta :P ) ... zato sem sedaj pristal na Audi A6 lim. (2005) 3.2FSI quattro ... ker itak nimam nekih želja po terenu se vozit ... ker če bi imel, bi si za 1.500eur kupil Lado Nivo ... pa v hosto, gmajno itd ... pa tudi če se prevrneš ... ni neke škode ... samo pripasan moraš bit :twisted:

... pošlji mi PM za tel od mehanika ... če ti ustreza, da je iz okolice LJ ... ... lp

Nop ni kurilc :P je pa tko da se mi še enga terenca ne splača kupovat....tist teren ki ga prevozim jaz so izletu v neznano po koliko toliko urejenih voziščih in tu pa tam kak previs oz. vzpon po kakem bregu kjer lih z osebnim ne moreš :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI So dec 15, 2007 6:13 pm

Če bi že imela izbiro med tem dvema bi vzela vsekakor Jeep Grand Cheeroke. Imeli smo ga doma 4.7 LIMITED avtomatik prirejenega na plin, ker je poraba bencina od 15 l naprej. Avo me vožnjo stalno loviš z volanom , kot star avtobus ..nikakor ne gre naravnost. Potem menjalnik :cry: itd...
Osebno pa bi raje izbrala za ta denar ( no malo več ) Toyoto Landcruiser 3.0 D-4D . Avto je okno v svet za oba tvoja pa še, kar je najbolj pomembno - z leti NE izgublja toliko na vrednosti kot ostali ;)

Lp, A
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov