DaDek je napisal/-a:pa ni to photo shop slučajno ?:D se nebi avto malo odbil od drevesa? sploh pri taki hitrosti ?:D
niti slučajno ni photoshop, poglej si to gasilsko stran pa boš vidu kaj naredi z avti...
xxxl je napisal/-a:... ostajaš na dizlu ... al kurilcu ...![]()
... sicer pa Grand Cherokee ima stalni 4x4 (oz. t.i. Quadra drive II) in ročno (posebej ročica) vklopljiv reduktor ... vsi z Limited opremo imajo avtomatski menjalnik (za Laredo ne vem, ampak mislim, da s rocnim menjalnikom ne obstaja) ... glede terena pa ne vem, ker ga nisem niti sprobaval, samo kadar je sneg napadal pa po travnikih... načeloma pa avtomatski menjalnik samo olajša veliko dela ... saj ni sklopke, da jo skuriš ...
... jaz sem bil že na tem, da si kupim novi model 4.7 oz 5.7 ... pa sem se premislil ... zaradi notranjosti (kvaliteta :P ) ... zato sem sedaj pristal na Audi A6 lim. (2005) 3.2FSI quattro ... ker itak nimam nekih želja po terenu se vozit ... ker če bi imel, bi si za 1.500eur kupil Lado Nivo ... pa v hosto, gmajno itd ... pa tudi če se prevrneš ... ni neke škode ... samo pripasan moraš bit![]()
... pošlji mi PM za tel od mehanika ... če ti ustreza, da je iz okolice LJ ... ... lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov