Ja pač vreč ni, kar je lahko za enga moteče..
1.5 je po domače eco-nom lonc

Avto je namesko narjen z dolgim menjalnikom da šparaš z benzom na relacijah in na AC.. Recimo u pet-i maš pr 170 (po števcu ) malo pod 4400 rpm kar ti omogoča nizko porabo, tm 7-7,5l..
Glede VTEC-a sm te že napisal: Zakaj dalši menjalnik: ker ima drug sistem VTEC-a do 2500 rpm (3000rpm v 5-i) delajo samo 4je sesalni ventili, med 2500-4500 se odmične manj odpirajo, nad 4500 rpm začne motor na polno delat, max moč 6500, blokada 7200..
Je pa ta menjalnik manjši minus pr zmogljivostih, pozna se na pospešku do 100 ki znaša 10,2s z "normalnim "menjalnikom kot ga majo ostali Civic bi bil ta cajt bliz 9,0s.
To se da komot rešit tut z menjavo menjalnika..
Računaj da je max moč pr 6500 rpm, tako da treba kr v obrate spustit da km gre..
Dolg menjalni, to pomeni da gre tako po prestvaha (po števcu):
1va do 60km/h
2ga 110 km7h
3-a 160 km/h
4-a cca 215 pr blokadi
5-a po teoriji do 280

(res dolga in varčna prestava)
Končna za HB je tovarniško 188km/h, po števcu to pomeni da z lahkoto preseže 200, tut v 5-i čeprav je varčna, so pa tukaj pol dost nižji obrati :P in ne matraš avta..
Poraba je pa tako: moja ni lih med varčnimi (kokr spremljam kakšno porabo majo ostali) res da je še predelan izpuh (brez katalizatorja) in mene j. da se vozm po 3-5-7 km dolge relacije po LJ kar je smrt za porabo..

Tako da mam povprečje 9,0l ker mesto enostavno zamori motor in težko nižje prideš..
Čim greš pa mal na relacijo je pa druga zgodba, ko sm šel do morja ke pa nazaj po tastari, zmerna, ne šparovna vožnja je blo 6,0 porabe, po AC se lagano z 7-8l okol vozš, pa ne rabš 130 vozt..
Nekako je povprečje za ta motor 7-8,5l.. Kar je za 114ps malo, vsaj zame..
Sama tehnika je brez napak, v 40km oz 4-ih letih, samo redni servis na 10.000 km olja mi ne pije in ti ga ne sme...
Tut sam motor more bit suh kot popr..
Pa ko se kupuje, mal zadnje desne obrobe poglej če je kej rjav, po večini je samo min pod gumo ob koloteku mal površinske packe
Ker sm zihr kej pozabu, sam upraš...