Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Pe jan 25, 2008 10:25 am

[quote="KARL ABARTH]
Dobri, zanesljivi avtomobili nameč ne crkujejo.
LP[/quote]

Daj mi povej za enega grem kr kupit.

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Pe jan 25, 2008 12:15 pm

KARL ABARTH je napisal/-a:
Nejko87 je napisal/-a:če vi blesarije pišete jih pa še jst.
----------------------
mogoče ne ravno tega ampak pri C5 dobiš VELIKO avta za normalen denar.. crkuje pa nič več ne kot kaka druga j***a.
lp

Tisto kar ti imenuješ »blesarije« so izkušnje lastnikov. Da pa so »blesarije« žalostno dejstvo o nezanesljivosti C5 za povrh sam potrdiš.

Tvoja izjava » crkuje pa nič več ne kot kaka druga j***a » z drugimi besedami pomeni, da je crkovanje C5 nekaj normalnega.

Dobri, zanesljivi avtomobili nameč ne crkujejo.

LP

ejga, kwa je s tabo... sam cajt zgublam...
glej, nisem ti dolžan priskrbet informacije o nobeni stvari...
ampak ti bom.
lahko preveriš http://www.avtomobilizem.com/forum/viewforum.php?f=6
ne da bi se delal norca iz vag grupe, so čist uredu avtočki, ampak tud te niso več biseri...
tko da
-gre mi na jetra da skoz ko kdo upraša kaj glede citroena, al pa nasplošno avta k ni nemec/japonec ga kar pluvate, pa nezaneslivost pa use živo,...
v 3/4 debatah se nočem kregat... vsake toliko časa pa popizdim. pa kaj...
s mate svoje jap. nem. forume pa tam svoja j***a kujte u nebo. to je splošni forum.
malo je takšnih ki so res meli slabe iskušnje z temi avti.
pa ne leti sam nate KARL ABARTH ampak na kar nekaj drugih osebkov.

u glavnem skoz več je tle gor ene čist brez vezne kregarije glede znamk.
istopam iz debate da nam kakega kartona dubu 8)

---------------------------------------------------------------------------
ti ki kupuješ c5....
kupi slovenskega, 1. lastnik, servisna knižica, in ne ravno čez 300.000km pa bo zadeva laufala. tko kot more.
Izbira tipa avta je dobra!
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Napisal/-a KARL ABARTH Pe jan 25, 2008 1:23 pm

Oprosti ampak v tej temi samo ti, brez pravega razloga govoriš o GOLF-u oz VAG grupi – vsi drugi (z izjemo ene MAZDE, ki je omenjena na račun prodajalca) govorijo samo o CITROEN-u.

Praktične izkušnje pa niso pljuvanje ampak dejstva.

Zame je v tem primeru pljuvanje – predvsem-izključno v lastno skledo - odnos do kupcev.

LP

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 Pe jan 25, 2008 3:34 pm

Poznam nekaj lastnikov c5 citroenov ki so izredno zadovoljni z avtom. Normalno da se pojavi kakšna težava, vendar v njihovih primerih ni bli nč hujšga. Tud sam sem imel tri citroene, pa sem na njih uniču točno tist kar sem najbol teral. Ni mogoče najbolj vzdržljiv avto na svetu, ga pa nisem v spominu obdržal kot slab avto. Prej nasprotno. Trenutno sem lastnik audia, pa je ravno tako super avto, pa ravno tako moram ves čas neke malenkosti rihtat, pa se ne pritožujem. Imam pa v svoji družbi 3 kolege za katere vem da so menjal turbine pri tdi-ju, dva od tega sta imela srečo da sta bila še v garanciji, med tem ko za citroenove turbine nisem še slišal tega. Tako sem pač jaz slišal. Kako je pa statistično res pa ne vem.

Važn je da gledaš kaj boš kupu, pa kako boš z njim delal, pa mislm da bi mogl laufat.

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Pe jan 25, 2008 3:39 pm

gepl83 je napisal/-a:Poznam nekaj lastnikov c5 citroenov ki so izredno zadovoljni z avtom. Normalno da se pojavi kakšna težava, vendar v njihovih primerih ni bli nč hujšga. Tud sam sem imel tri citroene, pa sem na njih uniču točno tist kar sem najbol teral. Ni mogoče najbolj vzdržljiv avto na svetu, ga pa nisem v spominu obdržal kot slab avto. Prej nasprotno. Trenutno sem lastnik audia, pa je ravno tako super avto, pa ravno tako moram ves čas neke malenkosti rihtat, pa se ne pritožujem. Imam pa v svoji družbi 3 kolege za katere vem da so menjal turbine pri tdi-ju, dva od tega sta imela srečo da sta bila še v garanciji, med tem ko za citroenove turbine nisem še slišal tega. Tako sem pač jaz slišal. Kako je pa statistično res pa ne vem.

Važn je da gledaš kaj boš kupu, pa kako boš z njim delal, pa mislm da bi mogl laufat.

Kapa dol za tale post! :clapclap

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Pe jan 25, 2008 4:13 pm

KARL ABARTH je napisal/-a:Oprosti ampak v tej temi samo ti, brez pravega razloga govoriš o GOLF-u oz VAG grupi – vsi drugi (z izjemo ene MAZDE, ki je omenjena na račun prodajalca) govorijo samo o CITROEN-u.

Praktične izkušnje pa niso pljuvanje ampak dejstva.

Zame je v tem primeru pljuvanje – predvsem-izključno v lastno skledo - odnos do kupcev.

LP

Nejko87 je napisal/-a:ps: ne leti na golfe al pa mercedese... uzel sem jih slučajno

tale ps: nisem napisal kasneje!
če pa ne dojameš besede slučajno pa nič.
lahko si predstavljaš namesto besede golfe medvedke, namesto mercedese pa zajčke...
bo lažje?

---------------------------------------------
no upam da smo veseli da smo ji uničl use skupi.
čeprav ji nismo...
bo vsaj z veseljem kupila dober C5
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov