KARL ABARTH je napisal/-a:Nejko87 je napisal/-a:če vi blesarije pišete jih pa še jst.
----------------------
mogoče ne ravno tega ampak pri C5 dobiš VELIKO avta za normalen denar.. crkuje pa nič več ne kot kaka druga j***a.
lp
Tisto kar ti imenuješ »blesarije« so izkušnje lastnikov. Da pa so »blesarije« žalostno dejstvo o nezanesljivosti C5 za povrh sam potrdiš.
Tvoja izjava » crkuje pa nič več ne kot kaka druga j***a » z drugimi besedami pomeni, da je crkovanje C5 nekaj normalnega.
Dobri, zanesljivi avtomobili nameč ne crkujejo.
LP
gepl83 je napisal/-a:Poznam nekaj lastnikov c5 citroenov ki so izredno zadovoljni z avtom. Normalno da se pojavi kakšna težava, vendar v njihovih primerih ni bli nč hujšga. Tud sam sem imel tri citroene, pa sem na njih uniču točno tist kar sem najbol teral. Ni mogoče najbolj vzdržljiv avto na svetu, ga pa nisem v spominu obdržal kot slab avto. Prej nasprotno. Trenutno sem lastnik audia, pa je ravno tako super avto, pa ravno tako moram ves čas neke malenkosti rihtat, pa se ne pritožujem. Imam pa v svoji družbi 3 kolege za katere vem da so menjal turbine pri tdi-ju, dva od tega sta imela srečo da sta bila še v garanciji, med tem ko za citroenove turbine nisem še slišal tega. Tako sem pač jaz slišal. Kako je pa statistično res pa ne vem.
Važn je da gledaš kaj boš kupu, pa kako boš z njim delal, pa mislm da bi mogl laufat.
KARL ABARTH je napisal/-a:Oprosti ampak v tej temi samo ti, brez pravega razloga govoriš o GOLF-u oz VAG grupi – vsi drugi (z izjemo ene MAZDE, ki je omenjena na račun prodajalca) govorijo samo o CITROEN-u.
Praktične izkušnje pa niso pljuvanje ampak dejstva.
Zame je v tem primeru pljuvanje – predvsem-izključno v lastno skledo - odnos do kupcev.
LP
Nejko87 je napisal/-a:ps: ne leti na golfe al pa mercedese... uzel sem jih slučajno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov