Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Jerac
Nov uporabnik

Nissan Primera

Napisal/-a Jerac Če jan 24, 2008 9:11 pm

Zanimam se za nakup rabljene Primere, pa me zanima kako se obnesejo?

Verjetno bi vzel bencin 1.8. Nekaj takega:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1820866

Hvala za odgovore :D

Uporabniški avatar
podgurc
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a podgurc Če jan 24, 2008 9:45 pm

Doma nimamo iskušnje s primero le z almero, ki je zelo zanesljiv avto in ima vse tisto kar starša rabta za prevoz do šihta pa nazaj. Ta primera pa zgleda da ma zelo dobro opremo pa tud kilometru nima velik, motor se mi zdi dovolj močan za tak avto tako da ti priporočam nakup. :P

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp Če jan 24, 2008 10:01 pm

kolega se s tem vozi. in zadeva, kakor vem nekih hujših hib, razen tega da je pretirano grd, nima. vem le to, da se na zunanji strani lušči črna plastika, ki je med šipo sprednjih in zadnjih vrat. prostora je dosti. potovalni računalnik je dokaj fascinanten, kakor mi je znano imaš lahko tam gor tudi dvd player in gps. kako pa se obnese glede varnosti, ne vem.

Jerac
Nov uporabnik

Napisal/-a Jerac Pe jan 25, 2008 7:02 pm

OK, :D men niti ni grd. Nasploh pa se mi armaturka dopade. Ker še nobenega nisem videl v živo, pa me tudi zanima velikost gepeka in kolk je placa na zadnjih zicih. :?:

Še kdo s kaj izkušnjami. Avto verjetno ni zanimiv za razne preprodajalce?

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp So jan 26, 2008 11:25 am

prtljažnik je kar velik. pojdi pogledat in boš videl, a ne

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar So jan 26, 2008 2:00 pm

Jaz mam tak avto samo 2,2 dCi-ja, pelje se kar vredu, notranjost ti daje občutek prostornosti dober volanski sistem, fajn odziven in direkten, podvozje je vredu, ni pretrdo in ne premehko, potovalni računalnik je zelo obširen, od prikaza grafa porabe, do navigacije, do samostojnega testera napak!
Tukaj je en link kako stvar deluje:
http://video.google.de/videoplay?docid= ... &plindex=0

Vglavnem avto mam 10kkm pa moram reči da sem kar zadovoljen, na zadnji klopi je tudi dovolj prostora, kot tudi prtljažnik, ki je kar velik...
BMW E46
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov