Napisal/-a GoGo Pe nov 16, 2007 9:36 am
Super rwss, naj ti dobro služi. Opremo maš pa itak dobro!
Povej mi sam, a ma strešno okno tud?
Sicer pa lučka je opozorilo, v primeru da ti nebi delale štop lampe,
ko pritisneš bremzo pa ugasne (razen seveda če stikalo ne dela,
takrat sveti stalno..)
Tudi jaz imam že rezerviranega, sem zanj izvedel čisto po naklučju, sploh ni bil v
oglasu. Ko sem ga včeraj peljal na malo daljšo probo (150 km) se bil tudi jaz presenečen, pelje se dosti dosti bolje kot sharan mk1, sam sem mislu da je pač
to izboljšava pri kompletnem trojčku mk2...Paskvale, od kot ti informacija da ima ford drugačno podvozje? Ker maš pomoje prav, ker ima ful dobro lego na cesti!
Sicer pa sem zaaral:
Ford Galaxy 1.9 Tdi, letnik 2003, 85 kw
1. lastnik, potrjena servisne
črna barva (navadna)
150.000 prevoženih
Oprema pa: 6xairbag, abs, esp, 4xelekt. stekla, ogrevana električna ogledala,
električno pomična sončna streha, alarm, ogrevani prednji sedeži, ogrevano
vetrobransko steklo, dvojna avtomatska klima, webasto, tempomat, radio cd (original), alu felge 16 col original, črna stekla original....
Avto je zelo dobro ohranjen, ima pa nekaj napak, za katere sem se posvetoval tudi na servisu:
-zamenjati moram kompresor klime (800 eur z delom)
-zamenjtati moram gume (gor še letne, ki ne bojo več za naslednjo sezono) - cena za zimsko 215/55/16 me je šokirala - vzel sm nokian, ki je najcenejša s ceno 120 eur/kos
- nardit moram redni servis, ter menjat prednje zavorne ploščice
Vse to me bo stalo cca 2000 eur, je bil pa lastnik fer in mi je vse to povedal in tudi
ceno spustil za to vsoto (ceno je m,el v osnovi 13.900, dal bo za 11.900, poleg tega
bo, ker je eden glavnih na izpostavi zavarovalnice v svojem kraju, uredil, da dobim
takoj 50% popustna na obvezno in kasko zavarovanje... Sem kar zadovoljen...
Rwss, ti pa poročaj kako boš zadovoljen z avtom...
Lep dan!